Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδήγησαν τη γκάμα της Alfa Romeo οι Räikkönen και Giovinazzi

Ελλάδα 18:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδήγησαν τη γκάμα της Alfa Romeo οι Räikkönen και Giovinazzi

ΝΕΑ

Οδήγησαν τη γκάμα της Alfa Romeo οι Räikkönen και Giovinazzi

ΝΕΑ

Μπορεί ακόμα να μην έχουν οδηγήσει το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing στην πίστα (σ.σ. θα μας συστηθεί στις 18 Φεβρουαρίου), ωστόσο οι δύο επίσημοι οδηγοί της ομάδας, Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi, «έβαλαν χέρι» σε όλη τη γκάμα της μάρκας!

Advertisement
Advertisement

Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team βρέθηκαν στο κέντρο δοκιμών της ιταλικής μάρκας, στο Μπαλόκο, όπου συναντήθηκαν με τις Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio.

Το επίσημο οδηγικό δίδυμο της ομάδας που πέρυσι κατέλαβε την όγδοη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία και τη φιλοσοφία της μάρκας. Είναι το ίδιο σημείο, το Μπαλόκο, όπου η ιστορική Autodelta, το αγωνιστικό τμήμα της Alfa Romeo, δημιούργησε τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η εταιρεία κατέκτησε νίκες και τίτλους σε διάφορα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης και της Formula 1. Η Alfa Romeo κατέκτησε τα δύο πρώτα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του σπορ, το 1950 με τον Nino Farina να οδηγεί την Alfa Romeo 158 (φωτό) και την επόμενη χρονιά με τον Juan Manuel Fangio και την Alfa Romeo 159.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, αυτή η τεράστια κληρονομιά περνά στα χέρια της Alfa Romeo Racing και των δύο οδηγών της για το 2019, που ξεκίνησαν την ημέρα τους στο Μπαλόκο από την μήκους 5.6 χιλιομέτρων διαδρομή “Alfa Romeo Track”, η οποία προσφέρει την αίσθηση μιας πραγματικής πίστα της Formula 1 και αποτελεί το ιδανικό πεδίο για να παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της μάρκας.