Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΟΑΚΑ κάντο όπως η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Εντυπωσιακό video

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΟΑΚΑ κάντο όπως η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Εντυπωσιακό video

ΝΕΑ

ΟΑΚΑ κάντο όπως η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Εντυπωσιακό video

ΝΕΑ

Δείτε τους επίλεκτους Γάλλους αλπινιστές να ελέγχουν σχολαστικά τη γέφυρα και μελαγχολήστε αναλογιζόμενοι τι δεν έγινε στο ΟΑΚΑ.

Advertisement
Advertisement

Τα αγαθά κόποις κτώνται και με ακόμα μεγαλύτερο κόπο συντηρούνται… Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν και οι ακριβώς αντίθετες διαδρομές, από αυτές που επιλέχθηκαν στην περίπτωση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μία από τις μεγαλύτερες καλωδιωτές γέφυρες πολλαπλών ανοιγμάτων στον κόσμο, με μεταλλικό κατάστρωμα συνολικής επιφάνειας 135.500 τετραγωνικών μέτρων που φέρει 247.500 κοχλίες, απαιτεί σύνθετη διαχείριση και συνεχείς επενδύσεις στην συντήρηση υψηλού επιπέδου.

Οι θεαματικές αυτές εργασίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος επιθεωρήσεων και συντήρησης της παραχωρησιούχου εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η ΓΕΦΥΡΑ, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways, αξιοποιεί την τεχνογνωσία μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων υπό παραχώρηση παγκοσμίως, θέτοντας νέα πρότυπα στη Συντήρηση & Λειτουργία έργων υποδομής.

Στο σχετικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε επίλεκτη ομάδα Γάλλων αλπινιστών να επιθεωρούν σχολαστικά το έργο. Μοιραία, οι συνειρμοί γίνονται αναπόφευκτοι, σε ό,τι αφορά στην πλημμελή συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και το πως θα μπορούσε να αποφευχθεί το φιάσκο και η ζημιά, εάν συνέβαινε και σε αυτή την περίπτωση κάτι ανάλογο. Δηλαδή, τακτικός και σχολαστικός έλεγχος συντήρησης.

Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Πάνος Λούκας δήλωσε σχετικά:

«Από την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας το 2004 μέχρι σήμερα εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία της VINCI Highways, ώστε οι χρήστες μας να απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια και τη βέλτιστη εμπειρία οδήγησης.

Advertisement

Οι επιθεωρήσεις από την ομάδα των αλπινιστών που μας προσέφερε και τις εντυπωσιακές εικόνες που θα απολαύσετε στο video, είναι μέρος της επένδυσης ύψους €7 εκ. που υλοποιούμε για την περίοδο 2023-2024.

 Η Γέφυρα αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών στις δύο πλευρές του Στενού και σε αυτό το πλαίσιο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε προωθώντας την θετική κινητικότητα. Ανανεώνουμε λοιπόν το ετήσιο ραντεβού μας για τις επιθεωρήσεις που διενεργούν οι Αλπινιστές για το καλοκαίρι του 2024, όταν θα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Έργου, με περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν θα γλυτώσουμε τις αυξήσεις στα διόδια
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα 250 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
«Κλείδωσε» το έργο που αλλάζει τη Μεσσηνία

Advertisement