Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Will.I.Am: Εικόνες από το make off του The Flip

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Will.I.Am: Εικόνες από το make off του The Flip

ΝΕΑ

Will.I.Am: Εικόνες από το make off του The Flip

ΝΕΑ

Ο ράπερ will.i.am μοιράζεται κάποιες εικόνες από τα «παρασκήνια» της δημιουργίας του «The Flip», που όπως λέει ο ίδιος είναι «μια δημιουργία πάθους».

Advertisement
Advertisement

Ο ράπερ will.i.am δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για τη συνεργασία του με τη Mercedes-AMG.

Ο καλλιτέχνης μοιράστηκε κάποιες εικόνες από τα παρασκήνια, που τον δείχνουν να συμμετέχει πολύ και ιδιαίτερα ενεργώ στην κατασκευή του αυτοκινήτου το οποίο αποκάλεσε «όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Από το Σεπτέμβριο που η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τον will.i.am ως νέο πρεσβευτή της μάρκας, ο ίδιος ο ράπερ εργάζεται σκληρά για να δείξει πως είναι πιστός στη δέσμευσή του απέναντι στη μάρκα. Ο 47χρονος καλλιτέχνης εργάστηκε για να δημιουργήσει ένα ειδικό αυτοκίνητο, το οποίο ονομάστηκε «Τhe Flip» και βασίζεται στο 4θυρο coupe της μάρκας.

Στο πλευρό του κατά τη δημιουργία του «The Flip», ο ράπερ έχει το διάσημο στις ΗΠΑ βελτιωτικό οίκο West Coast Customs. Ο will.i.am τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε σε όλους μια ματιά στα παρασκήνια της όλης διαδικασίας. Όπως είπε ο ίδιος «η κατασκευή αυτού του αυτοκινήτου με τους ryan & westcoastcustoms, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Και αποκάλυψε επίσης ότι ο ρόλος του δεν ήταν απλώς ο σχεδιασμός του αλλά συμμετείχε ενεργά και στην κατασκευή του- κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ψάχνετε για καινούρια ηλεκτρική Mercedes; Next year!
Mercedes-Benz Ελλάς: Έκθεση Past To The Future
Αποκάλυψη για το κουπέ της AMG και του Will.I.Am

 

Advertisement

 

 

Advertisement