Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο V8 που χωράει στην παλάμη σου (+video)

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο V8 που χωράει στην παλάμη σου (+video)

ΝΕΑ

Ο V8 που χωράει στην παλάμη σου (+video)

ΝΕΑ

Η Toyan είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει μεταξύ άλλων και κινητήρες για τηλεκατευθυνόμενα, με το νέο V8 σύνολο που στροφάρει στις 12.500 σ.α.λ. να είναι το τελευταίο της δημιούργημα.

Advertisement
Advertisement

Ο Xpower V8 της Toyan σε κλίμακα 1:10, είναι ένας απόλυτα λειτουργικός τετράχρονος κινητήρας που περιστρέφεται στις 12.500 σ.α.λ. και λειτουργεί με μεθανόλη.

Η Toyan δεν αναφέρει τα κυβικά, αν και όταν άρχισε να ασχολείται με την κατασκευή του V8 συνόλου σε κλίμακα 1:10, έκανε λόγο για χωρητικότητα 28 κ.εκ. Η απόδοση είναι 4,3 ίπποι και το όριο περιστροφής του κινητήρα αυτού, είναι οι 12.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας της Toyan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, σκαφών θαλάσσης και αεροπλάνων.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευαστικά, μια και διατίθεται σε κιτ, μπορεί να δώσει σε πολύ κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα γύρω από την κατασκευή και τη λειτουργία των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Ένα από τα πράγματα που αξίζει να δει κανείς στο video που έχουμε πιο κάτω, είναι τόσο η πιστότητα στην κατασκευή του, ενώ ξεχωριστή σημασία έχει και ο ήχος του όταν λειτουργεί.

Αυτό που δεν έχει και πολύ… πλάκα, είναι η τιμή αγοράς του μια και για τους πρώτους πελάτες που θα τον παραγγείλουν, για τους οποίους προφανώς ισχύει και κάποια έκπτωση, είναι 1.500 ευρώ. Τώρα, για όταν λήξει αυτή η προσφορά, μάλλον θα πάμε σε τιμές που αντιστοιχούν και σε V8 κινητήρες κανονικών αυτοκινήτων- έστω και παλιότερων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορωνοϊός: Φιλία με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα (+video)
BF Goodrich για τηλεκατευθυνόμενα
Citroen Oli: Η αλλαγή στα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα ; (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement