Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BF Goodrich για τηλεκατευθυνόμενα

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BF Goodrich για τηλεκατευθυνόμενα

ΝΕΑ

BF Goodrich για τηλεκατευθυνόμενα

ΝΕΑ

Όσοι ασχολούνται με τα τηλεκατευθυνόμενα, έχουν ένα ακόμα στοιχείο για να πλησιάσουν την πραγματικότητα και σε αυτό βοηθούν τα νέα λάστιχα της BF Goodrich.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες του trial με τηλεκατευθυνόμενα, τα νέα ελαστικά της BF Goodrich υπόσχονται να απογειώσουν τις αναρριχητικές ικανότητες των μικρών τετρακίνητων και την περηφάνια των ιδιοκτητών τους. Με διάμετρο 12,7 εκατοστών και χάραξη ίδια με των ελαστικών που παράγει η εταιρεία για τα off road αυτοκίνητα, τα μικρά λάστιχα σύμφωνα με την εταιρεία θα κάνουν τα τηλεκατευθυνόμενα 1:12 να μπορούν να περάσουν από εμπόδια που θα έχουν τρεις φορές τον όγκο τους.

Advertisement
Advertisement

bfgoodrich-mud-boi-530

Είναι πάντα πολύ ευχάριστο όταν βλέπουμε τις εταιρείες να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ακόμα και τα χόμπι που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και συντηρούν το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Χώρια που για τους φανατικούς οπαδούς των τηλεκατευθυνόμενων, αυτές οι «λεπτομέρειες» είναι που απογειώνουν την αυθεντικότητα και δίνουν έξτρα πόντους χαράς στην ενασχόλησή τους.

bfgoodrich-mud-boi-640