Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H σχεδίαση του νέου Honda HR-V έχει ενδιαφέρον (+video)

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H σχεδίαση του νέου Honda HR-V έχει ενδιαφέρον (+video)

ΝΕΑ

H σχεδίαση του νέου Honda HR-V έχει ενδιαφέρον (+video)

ΝΕΑ

Σε συνέχεια της επίσημης αποκάλυψης του νέου HR-V e:HEV τον περασμένο μήνα η Honda δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες και video που τονίζουν τα ιδιαίτερα στοιχεία του σχεδιαστικού του χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η νέο Honda HR-V φέρνει μια σημαντική αλλαγή στον συνολικό χαρακτήρα του ιαπωνικού B-SUV τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε σχεδιαστικό επίπεδο. Η σημαντικότερη και άμεσα αντιληπτή αλλαγή αφορά την υιοθέτηση ενός αμαξώματος με τη λογική ενός coupe-SUV.

Το νέο μοντέλο έχει μεγαλύτερη μάσκα με οριζόντιες γρίλιες, έναν σχεδιαστικά πιο καθαρό προφυλακτήρα, φώτα LED που εκτείνονται μέσα στα φτερά, πιο κυρτό τελείωμα οροφής και λεπτά πίσω φώτα που ενώνονται από μια φωτεινή λωρίδα LED. Ο πιο περιπετειώδης χαρακτήρας τονίζεται από τα περιμετρικά μαύρα προστατευτικά πλαστικά στο κάτω μέρος και στους θόλους του αυτοκινήτου.

honda hr-v

Advertisement
Advertisement

Το νέο HR-V αξιοποιεί πολλά από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Honda όπως για παράδειγμα το κεντρικά τοποθετημένο δοχείο καυσίμου το οποίο βελτιώνει σημαντικά την χωροταξική διαμόρφωση, ειδικά για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο αέρα για τα πόδια, τους ώμους και το κεφάλι σε σχέση με το προηγούμενο HR-V παρά το γεγονός πως οι εξωτερικές διαστάσεις του νέου μοντέλου δεν έχουν αυξηθεί.

honda hr-v

Σύμφωνα με τον Kojiro Okabe, επικεφαλής εξέλιξης του νέου HR-V στόχος ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα είναι πιστό την φιλοσοφία της Honda και θα συνδυάζει ευρυχωρία, πρακτικότητα, αξιοπιστία και προηγμένες τεχνολογικά λύσεις ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Η έλευσή του στην Ευρώπη όπου θα προσφέρεται αποκλειστικά στην υβριδική έκδοση e:HEV αναμένεται κοντά στο τέλος της χρονιάς.

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Honda Adventure Roads: Υπομονή μέχρι το 2022
Τέλος εποχής για το Honda S660 (video)
Συνεργασία General Motors και Honda

Advertisement