Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ο Πρόεδρος της Opel απαντά στο NewsAuto

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Πρόεδρος της Opel απαντά στο NewsAuto

MIRROR

Ο Πρόεδρος της Opel απαντά στο NewsAuto

MIRROR

Αποφασισμένη να ακολουθήσει όλες τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκίνησης είναι η Opel, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της. Ο Dr. Karl-Thomas Neumann απάντησε μέσω twitter σε ερωτήσεις κοινού και μέσων ενημέρωσης, ανάμεσα στα οποία και το NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

TOY ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Μάλιστα στην ερώτησή μας για το αν μετά το μικρό Adam Rocks, η Opel επικεντρωθεί στην κατασκευή ενός μεσαίου crossover, o κ. Neumann απάντησε μέσω video που αναρτήθηκε στο youtube. «Η Opel παρακολουθεί όλες τις σημαντικές τάσεις της αυτοκίνησης, όπως των SUV. Το Mokka γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Υπάρχει επίσης η τάση των crossover: μείγμα πολυμορφικών και SUV. Αναμένονται νέα μοντέλα από την Opel στην κατηγορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της γερμανικής μάρκας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, ο Neumann μίλησε για την απόφαση της Opel να «κυνηγήσει» μερίδιο στα μικρά αυτοκίνητα, κρίνοντας πετυχημένο το πείραμα με το Adam. Δεν αποκλείεται μελλοντικά να δούμε ένα ακόμη πιο μικρό σε διαστάσεις μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Στις απαντήσεις μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Neumann αναφέρθηκε στην από κοινού με τη General Motors εξέλιξη αυτόματων κιβωτίων 8 και 9 σχέσεων. Παράλληλα δήλωσε ότι «τα συστήματα μετάδοσης διπλού συμπλέκτη δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις η κατάλληλη επιλογή». Υποσχέθηκε ότι η ποιότητα στην καμπίνα των επιβατών θα βελτιωθεί και άλλο στα νέα μοντέλα της Opel. Έκανε γνωστό ότι το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink που έκανε πρεμιέρα στα Insignia και Adam, θα επεκταθεί σταδιακά στα Astra, Cascada, Meriva και Zafira.

Σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Opel, δήλωσε ότι εξετάζεται η περαιτέρω εμπλοκή της εταιρείας σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όμως προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για συμμετοχή στο WRC.