Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Amazon «κόβει» τον Jeremy Clarckson και υπάρχει λόγος…

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Amazon «κόβει» τον Jeremy Clarckson και υπάρχει λόγος…

ΝΕΑ

Η Amazon «κόβει» τον Jeremy Clarckson και υπάρχει λόγος…

ΝΕΑ

Η μεγάλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Amazon και τον διάσημο παρουσιαστή ίσως βάλει τέλος στην εκπομπή The Grand Tour.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται πως η διάσημη εκπομπή αυτοκινήτου The Grand Tour οδεύει προς διακοπή με την Amazon να έχει εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά της στο πρόσωπο του Jeremy Clarckson. Ο κορυφαίος παρουσιαστής που έγινε διάσημος από το Top Gear του BBC και είχε στο πλευρό του τους James May και Richard Hammond, φαίνεται πως δυσαρέστησε τους ανθρώπους της παραγωγής με τα ιδιαίτερα δεικτικά και κακότροπα σχόλια που έκανε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε για την Meghan Markle.

Σύμφωνα με το Variety η Amazon δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Clarckson και μόλις ολοκληρωθούν τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί για το The Grand Tour και το Clarckson’s Farm θα σταματήσει η συνεργασία τους. Μάλιστα είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της δεύτερης σεζόν της εκπομπής Clarckson’s Farm, αλλά αναβλήθηκε με την Amazon να έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της.

Advertisement
Advertisement

Τα σχόλια που είχε κάνει ο Jeremy Clarckson είχαν γίνει στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 μέσω της στήλης που διατηρεί στην The Sun ο παρουσιαστής. Ανάφερε σχετικά: «Την μισώ. Την μισώ σε επικό επίπεδο. Όλη τη νύχτα δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Ονειρευόμουν την ημέρα που θα συρόταν γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης της Βρετανίας και το κοινό θα φώναζε ‘Ντροπή!’ και της πέταγε περιττώματα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Advertisement

Ο Jeremy Clarckson παρόλα αυτά, είχε σπεύσει να ζητήσει συγνώμη για τα συγκεκριμένα του σχόλια τόσο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και απευθείας στο παλάτι. Μάλιστα είχε στείλει στον ίδιο τον Πρίγκηπα Χάρι προσωπική επιστολή στην οποία απολογείται για τα σχόλιά του. Πάντως αυτές οι απολογίες φαίνεται να μη «σώζουν» τις εκπομπές του στο Amazon.

Advertisement

Πάντως και από το BBC είχε εκδιωχθεί και τον ακολούθησαν και οι συμπαρουσιαστές του στο TopGear, έπειτα από τσακωμό του με την παραγωγή για το… κέτερινγκ στα γυρίσματα. Επίσης κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στη στήλη του στη Sun δεικτικά σχόλια και για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ γενικά έχει στηρίζει μέρος της καριέρας του στη (λεκτική) πρόκληση. Που όπως φαίνεται δεν του βγαίνει πάντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σχολεία: Ρεκόρ αιτημάτων για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας!
H διάδοχος της Lamborghini Aventador θα είναι έτσι!
Large σε όλα του το καινούργιο MINI Countryman

Advertisement