Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο πιο νεαρός τροχονόμος είναι επτά ετών

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πιο νεαρός τροχονόμος είναι επτά ετών

ΝΕΑ

Ο πιο νεαρός τροχονόμος είναι επτά ετών

ΝΕΑ

Ο Χάρι Κάνελ μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ο νεαρότερος τροχονόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

Ο μικρός Χάρι ζει σε μία κωμόπολη στην ανατολική πλευρά της χώρας και οι καταστάσεις τον έφεραν να αστυνομεύει τον δρόμο όπου βρίσκεται το σπίτι του, επιβλέποντας κυρίως το εάν οι οδηγοί τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Όλα ξεκίνησαν την στιγμή όπου η αγαπημένη του γάτα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Από εκείνη τη στιγμή, ο Χάρι έδωσε μία υπόσχεση στον εαυτό του, να γίνει ο τοπικός άρχοντας του νόμου.

Οπλισμένος με ένα γιλέκο αρκετά ευδιάκριτο και μία πινακίδα με την ένδειξη «Αργά- παιδιά και ζώα», ο Χάρι στέκεται στο πλάι του δρόμου, έχοντας οπτική επαφή με τους περαστικούς οδηγούς. Αν ξεπεράσουν το όριο των 30 μιλίων (48 χλμ./ώρα), πάντα σύμφωνα με την προσωπική εκτίμησή του, τους ρίχνει ένα βλοσυρό βλέμμα. Στην αντίθετη περίπτωση, κινούμενοι κάτω από το όριο, λαμβάνουν ένα τεράστιο χαμόγελο. Η μητέρα του Χάρι, Κλερ, δημοσίευσε την ιστορία του γιού της, μαζί με τις ανάλογες φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προσέλκυσαν την προσοχή του αστυνομικού τμήματος του Norfolk.

Advertisement
Advertisement

Κατόπιν δύο αξιωματικοί επαίνεσαν τις προσπάθειές του νεαρού τροχονόμου και τον άφησαν να δοκιμάσει ένα πραγματικό ραντάρ χειρός. Ο Χάρι ενθουσιάστηκε από την επίσκεψη και τη δοκιμασία, ειδικά επειδή θέλει να γίνει ο ίδιος αστυνομικός.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αυτά είναι τα δικαιολογητικά της αίτησης για επιδότηση ηλεκτρικού οχήματος!

Ελλάδα: Τα αυτοκίνητα της Tesla με δόσεις

Πρώην οδηγός Φόρμουλα 1 διαλύει μία σπάνια McLaren

Advertisement