Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο πιο ακριβός τρόπος για να φαίνεσαι φτωχός ή μια κακόγουστη φάρσα;

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πιο ακριβός τρόπος για να φαίνεσαι φτωχός ή μια κακόγουστη φάρσα;

ΝΕΑ

Ο πιο ακριβός τρόπος για να φαίνεσαι φτωχός ή μια κακόγουστη φάρσα;

ΝΕΑ

Αλήθεια, ποιος και με τι κριτήρια, μπορεί να σκέφτηκε να κακοποιήσει έναν ταπεινό Σκαραβαίο, φορώντας του to bobykit μια Rolls-Royce.

Advertisement
Advertisement

Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ να βουτήξετε στην αγκαλιά της πολυτέλειας, αλλά το πορτοφόλι σας είναι περισσότερο της οικονομικής θέσης, έχουμε κάτι που μπορεί να σας κεντρίσει την περιέργεια.

Η κατασκευή φαίνεται να έχει τις ρίζες της σε ένα VW Super Beetle Convertible του 1972, ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε αρχικά από την Karmann. Στην πορεία, κάποιος αποφάσισε να του δώσει μια δραστική μεταμόρφωση, σε αυτό που ήλπιζε ότι θα έμοιαζε με Rolls-Royce.

Οι εκτενείς τροποποιήσεις περιλαμβάνουν μια μύτη από fiberglass, με προσαρμοσμένη μάσκα Pantheon και το έμβλημα “Spirit Of Ecstasy” να κάθεται περήφανα στην κορυφή. Τα εμπρός και πίσω φτερά έχουν επεκταθεί, ενώ οι προβολείς αντικαταστάθηκαν από διπλές στρογγυλές μονάδες σε πλαίσιο από ψεύτικο χρώμιο.

Advertisement
Advertisement

Ένα άλλο χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από σεντάν είναι το μεγάλο πορτμπαγκάζ στο πίσω μέρος, το οποίο εξαλείφει τις αρχικές εισαγωγές του Beetle, που πιθανότατα προκαλούν προβλήματα θέρμανσης με τον αερόψυκτο κινητήρα της VW, που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Η τελευταία πινελιά είναι τα πλαϊνά μαρσπιέ σε στυλ ξύλου, τα οποία συνδυάζονται με μπαλώματα από ξύλινη επένδυση στο εσωτερικό της καμπίνας.

Advertisement

H αναδιπλούμενη οροφή φαίνεται να είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με το πίσω τζάμι να βρίσκεται… στο χείλος της αποκόλλησης και μερικές αντιαισθητικές τρύπες στο ύφασμα. Όσο για τη μηχανική κατάσταση αυτού του Beetle, παραμένει ένα μυστήριο, όπως και τα χιλιόμετρα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι αρκετά υψηλά, δεδομένης της ηλικίας του αυτοκινήτου.

Η αρχική τιμή στο διαδίκτυο, γι’ αυτό το (ευτυχώς) μοναδικό «σκαθάρι», είναι 9.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠ[ΣΗΣ:
Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i10
Ποιες μπαταρίες; Ακούστε τον θεϊκό V12 της Lamborghini Revuelto (+video)
To Genesis GV80 απέκτησε επίσημα έκδοση κουπέ