Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Όμιλος PSA στη μάχη με τον Κορονοϊό

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Όμιλος PSA στη μάχη με τον Κορονοϊό

ΝΕΑ

Ο Όμιλος PSA στη μάχη με τον Κορονοϊό

ΝΕΑ

Σε συνεργασία με την Air Liquide, την Schneider Electric και τη Valeo, ο Όμιλος PSA θα κατασκευάσει 10.000 αναπνευστήρες για την θωράκιση του νοσηλευτικού προσωπικού στην άνιση μάχη με τον COVID-19.

Advertisement
Advertisement

Η πανδημία του Κορονοϊού δεν έχει αφήσει καμία εταιρεία ασυγκίνητη και είναι πολύ ενθαρρυντικό για την ηθική του κλάδου και όχι μόνο, το ότι η κοινωνική υπευθυνότητα που επιδεικνύεται ξεπερνάει την όποια διάθεση για πώληση αυτοκινήτων και κερδοφορία. Εν προκειμένω, ο Όμιλος PSA όπως ανακοινώθηκε, έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς τις διαδικασίες για την τελική παραγωγή μέχρι το τέλος Μαΐου 10.000 μασκών για να υποστηριχθούν οι ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την οδυνηρή πανδημία.

Advertisement
Advertisement

Με 50 εθελοντές εργαζόμενους στη γραμμή παραγωγής που έχει ειδικά για την περίσταση δημιουργηθεί στο εργοστάσιο του Poissy, προχωρά η διαδικασία της συναρμολόγησης των αναπνευστήρων, ενώ άλλοι 50 από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης του Ομίλου PSA έχουν τεθεί στη διάθεση της Air Liquide για να υποστηριχθεί και η παραγωγή από τις εκεί εγκαταστάσεις, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Antony.