Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Lewis Hamilton με την νέα του LaFerrari Aperta

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Lewis Hamilton με την νέα του LaFerrari Aperta

ΝΕΑ

O Lewis Hamilton με την νέα του LaFerrari Aperta

ΝΕΑ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι γνωστός για το πάθος του και την συλλογή του από εξωτικά αυτοκίνητα όπως η LaFerrari Aperta με την οποία οι θαυμαστές του τον απαθανάτισαν να περιφέρεται στο Λος Άντζελες.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ως ένας από τους πλέον καλοπληρωμένους οδηγούς στην ιστορία της F1 ο Lewis Hamilton είναι σίγουρο πως μπορεί να εμπλουτίζει συνεχώς την εντυπωσιακή συλλογή του από εξωτικά τετράτροχα. Το πιο πρόσφατο απόκτημα είναι μια λευκή LaFerrari Aperta. Αν και οδηγός της Mercedes-AMG ο πρωταθλητής δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του και την προτίμηση στις δημιουργίες από το Μαρανέλο. Μεταξύ των αυτοκινήτων που διαθέτει είναι μια 599 GTO, μια LaFerrari Coupe και πλέον και μια Aperta.

hamiltonaperta4567654harpi640_1

Πρόσφατα οι θαυμαστές του και λάτρεις των supercars ανήρτησαν στο Instagram φωτογραφίες και video του Hamilton να οδηγεί την Aperta στο Hollywood και φυσικά οι αναρτήσεις τους έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως η παραγωγή της Aperta είναι περιορισμένη στα 210 κομμάτια και με βάση το γεγονός πως πλέον οι τιμές για την Coupe κυμαίνονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ η Aperta αναμένεται να αγγίζει τιμές της τάξης των 7 εκατομμυρίων.

Πάντως ο Hamilton είναι πολύ πιθανό να βάλει την υπογραφή του στην Mercedes-AMG Project One και θεωρούμε σίγουρο πως θα προσθέσει στη συλλογή του μια τέτοια, ανεξάρτητα από το αν θα είναι ή όχι οδηγός της γερμανικής εταιρίας όταν ο hyper car της Mercedes θα βγει στην παραγωγή.

hamiltonaperta4567654harpi640