Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο κορωνοϊός «θέλει» newsauto!

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο κορωνοϊός «θέλει» newsauto!

ΝΕΑ

Ο κορωνοϊός «θέλει» newsauto!

ΝΕΑ

Η γνώριμη κατάσταση με τον κορονοϊό, έχει μειώσει την κυκλοφορία στους δρόμους και σε πολυσύχναστα μέρη. Έχει όμως αυξήσει κατακόρυφα όμως τις επισκέψεις σε δημοφιλή sites, όπως, στο πρώτο αυτοκινητικό site της Ελλάδας, το newsauto.gr.

Advertisement
Advertisement

Η… κλεισούρα, αλλά και η ανάγκη ανάγνωσης πιο… θετικών ειδήσεων αυξάνει τις επισκέψεις σε sites όπως το newsauto… Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας αποδεικνύουν ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο κόσμος διαβάζει πολύ περισσότερο, συνεχίζοντας να διαμορφώνει άποψη γύρω στο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, τα νούμερα επισκέψεων του newsauto.gr για το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου καταγράφουν φέτος ρεκόρ επισκέψεων, από το 2012 που το Νο1 site αυτοκινήτου της χώρας είναι στον αέρα.

newsauto: 1,6 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες το Φεβρουάριο

Advertisement
Advertisement

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, σύμφωνα με τη Google που είναι η μοναδική εταιρεία μέτρησης στην οποία έχει δοθεί πρόσβαση στον κώδικα του site ώστε να πραγματοποιεί τις μετρήσεις, από την 1η έως και τις 10 Μαρτίου μπήκαν στο www.newsauto.gr σχεδόν 800.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες, με τις συνολικές επισκέψεις να ξεπερνούν τα 2,3 εκατομμύρια!

Η διαφορά είναι σχεδόν διπλάσια με αυτή του 2019, ενώ ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο επισκέπτης φέτος, κάθεται περισσότερο στο περιβάλλον του newsauto, παρότι τα νέα τεχνολογικά δεδομένα του site έχουν διπλασιάσει την ταχύτητα σε σχέση με πέρυσι.

Advertisement

Φυσικά το newsauto παραμένει σταθερό στη στρατηγική του να μην προβάλει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα «ψαρεύοντας» κόσμο από τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και να μην αναγκάζει τους επισκέπτες να αλλάζουν σελίδες (κλικ) για να διαβάσουν ένα άρθρο («επόμενη σελίδα – προηγούμενη σελίδα») προσπαθώντας έτσι να αυξήσουν τα Page Views (επισκέψεις στις σελίδες).

Οι επισκέψεις στο www.newsauto.gr το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου 2020:

Advertisement

 

Οι επισκέψεις στο www.newsauto.gr το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου 2019:

Advertisement