Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παντρεύτηκε ο Jenson Button

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ο Jenson Button

FORMULA 1

Παντρεύτηκε ο Jenson Button

FORMULA 1

Ο πρώην οδηγός της F1 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jenson Button, παντρεύτηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, την μνηστή του και μοντέλο Brittny Ward. Εκτός από την εντυπωσιακή νύφη ήταν και το Ford Thunderbird Convertible τρίτης γενιάς, με το οποίο το ζευγάρι πήγε στο γάμο, που ξεχώρισε και μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Μετά από τρεις αναβολές, ο Button, 42 και η Ward, 31 ετών, παντρεύτηκαν επιτέλους.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί εδώ και χρόνια, αλλά έπρεπε να αναβάλει την τελετή μετά τον «απροσδόκητο» ερχομό του γιου τους Hendrix (δύο ετών) και της κόρη τους Lenny Monrow, η οποία επίσης καθυστέρησε τα σχέδια του γάμου τους. Προσθέστε και την αναβολή λόγω των περιορισμών που έφερε ο Covid-19 και θα καταλάβετε γιατί τόση καθυστέρηση.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, κατάφεραν να πετύχουν ημερομηνία και η τελετή έγινε στο Palm Beach της Φλόριντα, σε μια δεξίωση με αστέρια, κατά την οποία η Brittny φόρεσε τρία διαφορετικά νυφικά φορέματα. Ο Jenson Button και η Brittny Ward χρησιμοποίησαν ένα λευκό/κρεμ ανοιχτό Ford Thunderbird τρίτης γενιάς για να φτάσουν στην εκκλησία αλλά και για την φωτογράφιση του γάμου τους.

Οι περισσότερες φωτογραφίες του μυστηρίου κυκλοφόρησαν από την… Renee Zellweger και τον σύντροφό της παρουσιαστή εκπομπών αυτοκινήτου, Ant Anstead, οι οποίοι ήταν μεταξύ των σταρ της A-list που παρευρέθηκαν στην τελετή και ανέβασαν τις εικόνες στους λογαριασμούς τους στο instagram

Advertisement

Ο πρωταθλητής της Formula 1 ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Louse Griffiths, 40 ετών, αλλά χώρισαν μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Ο Βρετανός ήταν ξανά παντρεμένος με ένα άλλο μοντέλο, την Jessica Michibata, με την οποία χώρισαν το 2015, μετά από ένα χρόνο γάμου και επτά χρόνια σχέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Jenson Button πουλάει την Porsche 911 turbo του
Αυτό είναι το εσωτερικό της Radford Lotus του Jenson Button
O Jenson Button πίσω από το τιμόνι της Lotus Emira (video)

Advertisement