Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O «ιός» των SUV χτυπά την Aston Martin

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O «ιός» των SUV χτυπά την Aston Martin

ΝΕΑ

O «ιός» των SUV χτυπά την Aston Martin

ΝΕΑ

Η συνεχής αύξηση των πωλήσεων, αποτέλεσμα της εμπορικής επιτυχίας των SUV, δεν αφήνει ανεπηρέαστες και premium μπράντες, όπως η Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

 

Η βρετανική εταιρεία, σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, αναμένεται να σταματήσει την παραγωγή του τετράθυρου μοντέλου της Rapide, του οποίου τη θέση θα πάρουν τα πολυαναμενόμενα SUV, DBX και Lagonda. Οι άνθρωποι της Aston Martin, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος Άντι Πάλμερ, δίνουν μεγάλη σημασία και ελπίζουν στην εμπορική επιτυχία των παραπάνω μοντέλων. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αυστραλιανή ιστοσελίδα, η άφιξη της DBX, που αποτελεί και το πρώτο SUV του κατασκευαστή, στα τέλη του 2019 θα δώσει νέο αέρα, με την παραγωγή του να φτάσει τα 5.000 κομμάτια, ανεξαρτήτως ζήτησης. Αντίστοιχης σημασίας αποτελεί και το μελλοντικό ηλεκτροκίνητο crossover μοντέλο της θυγατρικής εταιρείας, Lagonda, που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2023.

Advertisement
Advertisement

Όταν λοιπόν θα βρίσκονται στην παραγωγή τα δύο οχήματα που θα μπορούν να μεταφέρουν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες με τις αντίστοιχες αποσκευές τους, ο ρόλος της Rapide είναι αβέβαιος, καθώς μειονεκτεί σε χωροταξική διαρρύθμιση. Επίσης, έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της, καθώς έχει συμπληρώσει αισίως μία δεκαετία. Να αναφερθεί τέλος, ότι η ηλεκτρική έκδοσή της Rapide E, θα αντικατασταθεί εν καιρώ από ένα μοντέλο της Lagonda.

Advertisement