Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Cullinan

Ελλάδα 20:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Cullinan

ΝΕΑ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Cullinan

ΝΕΑ

Η ώρα της αποκάλυψης του πρώτου SUV στην ιστορία της Rolls-Royce πλησιάζει και εύλογα μαθαίνουμε και βλέπουμε περισσότερα από την υπέρ-πολυτελή Cullinan που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο φωτογραφικός φακός του autoevolution την εντόπισε πλήρως καμουφλαρισμένη αλλά εν δράση και από κάθε οπτική γωνία. Μάλιστα έχουμε και τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό αν και εκεί είναι σαφές πως ακόμα πρόκειται για… «μουλάρι» δοκιμών.

Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι το σχήμα και οι διαστάσεις, που θα εξασφαλίσουν περίσσια άνεση για τους επιβάτες του αναπόφευκτα υπέρ-πολυτελούς εσωτερικού που όμως μάλλον θα αργήσουμε να δούμε σε τελική μορφή.

Advertisement
Advertisement

Η Cullinan που πατάει στην ίδια πλατφόρμα με την νέα Phantom όγδοης γενιάς, θα παίρνει ώθηση από V12 Twin Turbo κινητήρα απόδοσης που εκτιμάται πως θα είναι γύρω στα 600 άλογα. Όλα αυτά ενώ το λανσάρισμά της αναμένεται σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

Άρα όσο πλησιάζουμε σε αυτό, όσο η επίσημη αποκάλυψή της έρχεται πιο κοντά, θα έχουμε και περισσότερα νέα και εικόνες σχετικά με την αντίπαλο της Bentley Bentayga.

cullinan-test-a640 cullinan-test-c640 cullinan-test-b640