Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο φακός απαθανατίζει το VW T-Roc Cabriolet

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο φακός απαθανατίζει το VW T-Roc Cabriolet

ΝΕΑ

Ο φακός απαθανατίζει το VW T-Roc Cabriolet

ΝΕΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός πρωτότυπου δοκιμών του Volkswagen T-Roc Cabriolet.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός πως το μερίδιο αγοράς για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι πολύ μικρό η Volkswagen φαίνεται πως βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης του T-Roc Cabriolet. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα από τα πρωτότυπα εξέλιξης στο οποίο το αμάξωμα έχει αρκετό καμουφλάζ αλλά μας δίνει μια σαφή εικόνα σχετικά με την οροφή και τις αναλογίες του.

Πρόκειται λοιπόν για ένα τετραθέσιο, δίθυρο κάμπριο με μαλακή οροφή το οποίο στο εμπρός μέρος και μέχρι την εμπρός κολώνα θα είναι όμοιο με το συμβατικό T-Roc. Οι σημαντικές αλλαγές ξεκινούν από τη μέση μέχρι πίσω που οι αναλογίες είναι εντελώς διαφορετικές με το προφίλ να θυμίζει αρκετά αυτό του Golf Cabriolet προηγούμενης γενιάς. Πρακτικά μάλλον αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα φθάσει στην παραγωγή το ανοιχτό T-Roc καθώς το Golf Cabriolet έχει ήδη σταματήσει.

6c30932a-2020-vw-t-roc-cabriolet-spy-shots-1456754harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Το T-Roc Cabriolet αναμένεται πως θα προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που υπάρχει και στην κλειστή έκδοση ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο στο Osnabruck όπου κατασκευαζόταν και το Golf Cabriolet.

6c30932a-2020-vw-t-roc-cabriolet-spy-shots-1456754harpi640