Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Ethnodigos σας κερνάει… καφέ!

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Ethnodigos σας κερνάει… καφέ!

ΝΕΑ

O Ethnodigos σας κερνάει… καφέ!

ΝΕΑ

Η Εθνική Ασφαλιστική, θέλοντας να επιβραβεύσει όλους τους νέους χρήστες της πρωτοποριακής εφαρμογής “Ethnodigos” – κερνάει κάθε νέο χρήστη έναν καφέ από τα καταστήματα everest, εντελώς δωρεάν!

Advertisement
Advertisement

Το  μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή “Ethnodigos” και να κάνει εγγραφή απλά με το email του! Αυτόματα, θα λάβει στο κινητό του μέσω της εφαρμογής, ένα ενημερωτικό push notification με τον μοναδικό εξαψήφιο κωδικό που αντιστοιχεί σε έναν δωρεάν καφέ regular μεγέθους, από τα καταστήματα everest!

Ο χρήστης, αφού λάβει μέσω της εφαρμογής τον εξαψήφιο κωδικό, μπορεί να επιλέξει το κοντινότερο κατάστημα everest, από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και – αφού δώσει τον κωδικό στο ταμείο – να λάβει τον καφέ του. Η ενέργεια έχει ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως λήξεως των διαθέσιμων προϊόντων.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να πάρετε τον δωρεάν καφέ σας από τα Everest κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Ethnodigos της Εθνικής Ασφαλιστικής από τους παρακάτω συνδέσμους, ανάλογα με τη συσκευή σας:

– https://itunes.apple.com/gb/app/ethnodigos/id1005646743?mt=8
– https://play.google.com/store/apps/details?id=grnbginsurance.ethnodigos&hl=en