Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο επικεφαλής της Ford δείχνει το F-150 Lightning Performance

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο επικεφαλής της Ford δείχνει το F-150 Lightning Performance

ΝΕΑ

Ο επικεφαλής της Ford δείχνει το F-150 Lightning Performance

ΝΕΑ

Ο Jim Farley αποκάλυψε ένα μέρος του ηλεκτρικού pick up της Ford στην «γρήγορη» έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Η Ford έχει μεγάλα σχέδια για το ηλεκτρικό της pick up F-150 Lightning καθώς αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρείας στην αμερικανική αγορά. Μπορεί η Mustang Mach-E να κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, ωστόσο το F-150 είναι εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο την εταιρεία να γνωρίσει επιτυχία.

Ήδη το Ford F-150 Lightning είναι ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό pick up το οποίο αποδίδει 580 ίππους με τρομερές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Ford θα μείνει εκεί και από ότι φαίνεται ήδη δουλεύει πάνω σε μια ειδική έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ο Jim Farley, CEO της Ford, στην παρουσίαση της επιστροφής της εταιρείας στη Formula 1 έδωσε στο κοινό ένα δείγμα του τι μας περιμένει από την Ford όσον αφορά το F-150. Σε μια εικόνα που κυκλοφόρησε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Ford στο Twitter εμφανίζεται να σηκώνει το εμπρός μέρος της κουκούλας ενός μοντέλου και να το δείχνει τον πιλότο της Formula 1, Daniel Ricciardo.

Advertisement

Το μοντέλο είναι ξεκάθαρα ένα Ford F-150 Lightning το οποίο έχει δεχτεί την φροντίδα του τμήματος Ford Performance. Από την εικόνα φαίνονται οι χαρακτηριστικές μπλε και μαύρες πινελιές του τμήματος Performance και οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί στο εμπρός μέρος, ενώ ήδη οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για τις επιδόσεις του. Υπολογίζεται λοιπόν ότι η ισχύς του F-150 Lightning Performance θα ξεπερνάει τους 1.000 ίππους, κάτι που δεν αποκλείεται αν αναλογιστούμε την απόδοση του εκρηκτικού πρωτότυπου Mustang Mach-E 1400.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σίγουρα είμαστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη του πιο εκρηκτικού ηλεκτρικού pick up από την Ford.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει η νέα Ford Mustang;
Συνεργασία Ford και Red Bull για ένα νέο ηλεκτρικό
Διαθέσιμο το Ford Puma Vivid