Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Δήμος της Κύθνου κινείται ηλεκτρικά

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Δήμος της Κύθνου κινείται ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Ο Δήμος της Κύθνου κινείται ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Πρόσφατα παραδόθηκαν στο Δήμο Κύθνου 2 νέα ηλεκτρικά Nissan LEAF, καθώς και ένα ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό Addax, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του στόλου οχημάτων του Δήμου και της μετάβασής του στη βιώσιμη κινητικότητα.

Advertisement
Advertisement

Με την προσθήκη των δύο Nissan Leaf στον στόλο του, ο Δήμος της Κύθνου θα ενισχύσει την Τεχνική Υπηρεσία και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ με το ηλεκτρικό Addax, που είναι διαμορφωμένο ως απορριμματοφόρο με ανατρεπόμενο κάδο, θα ενισχύσει την υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αποβλήτων και το πρόγραμμα αποκομιδής πόρτα-πόρτα από τις επιχειρήσεις εστίασης.

Διαθέτοντας πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες οδήγησης, το Leaf πρωτοστατεί με το e-Pedal που  επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν, μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ.

Με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το Leaf είναι εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPilot, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου  να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά Addax μπορούν να κινηθούν  σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες  των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν  εις πέρας οποιαδήποτε εργασία,  σε σχέση  με άλλα ηλεκτρικά  οχήματα. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών Addax, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού.

Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί  όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλήθηκε το πιο ακριβό Nissan GT-R στον κόσμο;
Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό Nissan Townstar Combi (+τιμές)
Έκπληξη οι νέες τιμές του Nissan Qashqai στην Ελλάδα