Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο χρόνος για τα Χριστούγεννα καθορίζεται από την υπεροχή της Breitling

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο χρόνος για τα Χριστούγεννα καθορίζεται από την υπεροχή της Breitling

ΝΕΑ

Ο χρόνος για τα Χριστούγεννα καθορίζεται από την υπεροχή της Breitling

ΝΕΑ

Μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στα Χριστούγεννα και η ώρα που θα προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας -και στον εαυτό μας- είναι κοντά.

Advertisement
Advertisement

Αν κι εσύ μετράς την ώρα μέχρι τα Χριστούγεννα, τότε σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τον… καρπό σου. Διάβασε παρακάτω και ετοιμάσου να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, που θα ανυπομονείς να αποκτήσεις!

Η αλήθεια είναι πως ένα κλασικό ρολόι με χαρακτήρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Μπορεί να γίνει διαχρονικό και να «κουμπώσει» επάνω στο χέρι, σαν «σήμα κατατεθέν» του κατόχου του. Αυτό μόνο τα ρολόγια της Breitling μπορούν να το πετύχουν.

Για εκείνους που λατρεύουν τους αιθέρες

Advertisement
Advertisement

Ξεκινάμε με το Avenger, καθώς η νέα επανασχεδιασμένη συλλογή έφτασε και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν την περιπέτεια. Συγκεκριμένα, το νέο Avenger επανέρχεται ενημερωμένο και ασταμάτητο. Ο επανασχεδιασμός φέρνει στο επίκεντρο τις κομψές λεπτομέρειες, εμπνευσμένες από τους αιθέρες (καθώς είναι ένα ρολόι σχεδιασμένο για πιλότους), τα ανθεκτικά στη φθορά υλικά και την προσθήκη του του Breitling μηχανισμού 01 στους χρονογράφους της. «Το Avenger δημιουργήθηκε για να αντέχει στις ακραίες συνθήκες ενός πιλοτηρίου τζετ και να υποστηρίζει τους πιλότους σε απαιτητικούς εναέριους ελιγμούς», σύμφωνα με τον CEO της Breitling, Georges Kern. Έτσι, αυτό το επαναλανσάρισμα στη συλλογή συνδυάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις με το εκλεπτυσμένο και μοντέρνο aviation στυλ.

H νέα συλλογή διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Ένας χρονογράφος στα 44 mm, ένας μηχανισμός GMT 44 mm και ένας αυτόματος στα 42mm.

Όλα είναι διαθέσιμα είτε με στρατιωτικό, δερμάτινο λουράκι με αναδιπλώμενο κούμπωμα ή από bracelet από ανοξείδωτο ατσάλι τριών σειρών με μικρό-ρυθμιζόμενο πτυσσόμενο κούμπωμα. Όλα είναι ανθεκτικά έως τα 300 μέτρα βάθος στο νερό και, είτε κάνεις extreme δραστηριότητες είτε όχι, θα εκτιμήσεις το εύκολο κράτημά της κορόνας τους, την λειτουργικότητα και την ανθεκτική στη διάβρωση κατασκευή τους.

Advertisement

Το Avenger είναι φτιαγμένο για να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα ρολόι επιδόσεων με νέα σχεδίαση, έτοιμο για δράση!

Advertisement

Για όλους εμάς που αγαπάμε τα αυτοκίνητα

Πίσω, στη δεκαετία του 1960 σχεδιάστηκε ο αντισυμβατικός χρονογράφος, Top Time, που αιχμαλώτισε το κύμα της εποχής. Από την αρχή, η συλλογή Top Time αφορούσε τη δράση και έγινε γρήγορα μια από τις αγαπημένες των οπαδών της μηχανοκίνησης και των trendsetters.

Ωστόσο, μια συλλογή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2021, η Top Time Classic Cars, αποδείχθηκε τόσο μεγάλη επιτυχία που η Breitling δεν είχε επιλογή από το να την επαναφέρει – αυτή τη φορά με ακόμα περισσότερο γκάζι.

Advertisement

Η ανανεωμένη συλλογή Classic Cars περιλαμβάνει τώρα το μοντέλο Ford Thunderbird με κόκκινο λουράκι και καθαρό λευκό καντράν που τραβάει το βλέμμα στο γαλαζοπράσινο λογότυπο Thunderbird και τους κόκκινους δείκτες του χρονογράφου.

Τα τέσσερα ρολόγια διαθέτουν τα χρώματα και τα εμβλήματα των σπορ αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1950 και του 1960 αντίστοιχα, και τώρα όλα έρχονται με έναν αξιόλογο νέο «κινητήρα» κάτω από το… καπό τους: Τον Breitling Caliber 01. Ο B01 Caliber κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και είναι ένας από τους πιο δημοφιλής χρονογράφους στη βιομηχανία, σχεδιασμένος για μέγιστη ακρίβεια, αξιοπιστία και λειτουργικότητα.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία του περιλαμβάνουν το διάτρητο δερμάτινο αγωνιστικό λουράκι, το ταχύμετρο μέτρησης ταχύτητας στη στεφάνη και τα χρωματιστά υποκαντράν που είναι τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες και είναι εξαιρετικά υποβλητικά σαν vintage μετρητές σε ταμπλό. Ακριβώς και ο προκάτοχός του της δεκαετίας του 1960, το Top Time, με γνώμονα το στυλ, διατίθεται σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 41 χιλιοστών, ένα άνετο μέγεθος για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και των ρολογιών.

Η περιπέτεια συνεχίζεται για όσους προτιμούν ανοιχτούς δρόμους

Η τελευταία συνεργασία της Breitling με τις Deus Ex Machina και Triumph Motorcycles αναβαθμίζεται με την προσθήκη τού εξαιρετικού Breitling Manufacture Caliber 01.

Ο «μη συμβατικός χρονογράφος», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1960, ξεκίνησε ως ένας τολμηρά σχεδιασμένος φόρος τιμής στο ελεύθερο πνεύμα της εποχής του. Σήμερα, ο χρονογράφος διατηρεί την ισχυρή του ταυτότητα, κάνοντας μνεία στις μοτοσικλέτες, τα κλασικά αυτοκίνητα και την περιπέτεια στον ανοιχτό δρόμο. Επιπλέον, η κίνηση του εκλεπτυσμένου μηχανισμού είναι πλέον ορατή χάρη στον ανοιχτό σχεδιασμό στο πίσω μέρος του ρολογιού.

«Το Breitling Caliber 01 είναι ένας καλά ρυθμισμένος κινητήρας, που δημιουργήθηκε με όλη την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια, που χρειάζεται για την κατασκευή της μία τέλεια μοτοσυκλέτα» σύμφωνα με τον CEO της Breitling, Georges Kern.

Η νέα έκδοση του Deus διαθέτει μαύρο καντράν και είτε μαύρο δερμάτινο λουράκι με αγωνιστική αισθητική είτε bracelet.

Είσαι έτοιμος να βιώσεις την πολυτέλεια της περιπέτειας; Μέτρα τα λεπτά για τη νέα χρονιά με την Breitling και Καλά Χριστούγεννα!

Όλες τις συλλογές της Breitling μπορείς να τις δοκιμάσεις στον καρπό σου στις επίσημες μπουτίκ της μάρκας που βρίσκονται στην Αθήνα, Βουκουρεστίου 6 και στη Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 94.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα μοντέλα, μπορείς να τους ακολουθήσεις στο instagram @breitling_athens_squad και @breitling_thessaloniki_squad

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Breitling παρουσίασε τα νέα Top Time Deus και Top Time Triumph
H Breitling γιορτάζει τα 70 χρόνια από το πρώτο Co-Pilot
Breitling Top Time Classic Cars: Ώρα νοσταλγίας