Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Άι Βασίλης φέρνει Citroen Ami Buggy

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Άι Βασίλης φέρνει Citroen Ami Buggy

ΝΕΑ

Ο Άι Βασίλης φέρνει Citroen Ami Buggy

ΝΕΑ

H εκδρομική έκδοση του μικρού ηλεκτρικού της Citroen έγινε ανάρπαστη. Και η γαλλική εταιρία αποφάσισε να μην στεναχωρήσει κανέναν.

Advertisement
Advertisement

Αν ήσασταν καλά παιδιά, αλλά δεν προλάβατε να γράψετε στον Άη Βασίλη έγκαιρα ώστε να εξασφαλίσετε ένα από τα πενήντα Ami Buggy που είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες η Citroen, η εταιρία αποφάσισε να σας κάνει το χατίρι.

Και μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων ανακοίνωσε ότι θα βγάλει στην παραγωγή επιπλέον 1.000 αυτοκίνητα ώστε να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση που υπήρξε για αυτό το μοντέλο.

Όταν τον Ιούνιο η Citroen έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, το μικρό ηλεκτρικό Buggy ξεπούλησε σε μόλις 18 λεπτά τα 50 αυτοκίνητα που είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει.

Advertisement
Advertisement

Τώρα θα βγάλει στην παραγωγή άλλα 1.000 κομμάτια τα οποία αναμένεται να μπουν στην αγορά μέσα στην άνοιξη.

Όπως βλέπουμε από τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, η γενικότερη εικόνα του μοντέλου παραμένει η ίδια με το ίδιο πράσινο χρώμα, τις ζάντες σε χρώμα μπρούντζου, και τις ανοιχτές πόρτες με τις προστατευτικές μπάρες.

Advertisement

Παραμένει επίσης η αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές αν και η πρώτη εκδοχή του μοντέλου κόστιζε 9.790 ευρώ στην Γαλλία.

Advertisement

Για όσους πάντως θέλουν να οδηγούν το απόλυτο αυτοκίνητο του ελληνικού καλοκαιριού, μόλις που προλαβαίνουν να το βάλουν στην λίστα του Άι Βασίλη. Ή έστω στην λίστα παραγγελιών της Citroen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μυκονόοοος! Το Citroen Ami Buggy είναι το απόλυτο party animal
Κάθε πότε, χρειάζεται service το Citroen Ami; (+video)
Νέα έκδοση για το Citroen Ami