Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για το νέο Mazda6 Wagon

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντεμπούτο για το νέο Mazda6 Wagon

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για το νέο Mazda6 Wagon

ΝΕΑ

Η Mazda ντεμπούταρε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την αναβαθμισμένη γενιά της στέισον βάγκον έκδοσης του επίσης πρόσφατα ανανεωμένου μεσαίου της μοντέλου Mazda6. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου έρχεται λοιπόν ως συνέχεια της αντίστοιχης του ανανεωμένου Mazda6 σεντάν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο.

Με βάση λοιπόν και το σεντάν μοντέλο, το στέισον Mazda6 αποκτά ένα νέο εμπρόσθιο τμήμα, με διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, καθώς και περισσότερες χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό, αναμένουμε περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας, ενώ η Mazda τονίζει ότι υπάρχουν και νέας καθίσματα.

Mazda6 Wagon 640

Advertisement
Advertisement

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο πεδίο της ηχομόνωσης και γενικότερα του θορύβου που φθάνει στην καμπίνα των επιβατών, ενώ έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα περισσότερα διαθέσιμα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και τις αναβαθμίσεις στους κινητήρες SKYACTIV.

Εκτός τώρα από το ανανεωμένο Mazda6 Wagon, η ιαπωνική εταιρεία στη Γενεύη φιλοξενεί και τη νεότερη γενιά κινητήρων SKYACTIV-X της χωρίς μπουζί, ενώ το παρών δίνουν και 2 αρκετά εντυπωσιακά πρωτότυπα, το Mazda Vision Coupe Concept και το Kai Concept.

Mazda 6 Wagon 640 (1)