Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νότης Σφακιανάκης: Supercar παρά το ατύχημα

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νότης Σφακιανάκης: Supercar παρά το ατύχημα

ΝΕΑ

Νότης Σφακιανάκης: Supercar παρά το ατύχημα

ΝΕΑ

Ο Έλληνας τραγουδιστής λάτρης των πολλών ίππων (και όχι ηλεκτρικών) αν και είχε τροματικό ατύχημα με τεράστιες ζημιές συνεχίζει με το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης πριν από μερικά χρόνια δεν έκρυβε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και την οδήγηση.

Μάλιστα από τα χέρια του είχαν περάσει αρκετά ακριβά μοντέλα υψηλών επιδόσεων τα οποία απόλαυσε στις μετακινήσεις και τις βόλτες του.

Ένα από τα αυτοκίνητα ωστόσο που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του Νότη Σφακιανάκη είναι το Nissan GT-R. Το κορυφαίο αυτό σπορ αυτοκίνητο συντρόφευε τον τραγουδιστή σε όλες τους τις μετακινήσεις και μάλιστα έγινε αφορμή για ένα μεγάλο ατύχημα πίσω στο 2013.

Advertisement
Advertisement

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από 10 χρόνια ο τραγουδιστής είχε ένα τροχαίο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι εμπλεκόμενοι. Το αυτοκίνητο ωστόσο έπαθε μεγάλη ζημιά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν σχεδόν 50.000 ευρώ για να επισκευαστεί. Το ποσό είναι λογικό αν αναλογιστούμε ότι το GT-R είναι εξαιρετικά σπάνιο, με ακριβά ανταλλακτικά.

Advertisement

Ο Νότης δε… μάσησε ούτε με το τραυματικό ατύχημα που είχε και συνέχισε ακάθεκτος. Ετσι το ασημί GT-R, αντικαταστάθηκε με ένα λευκό, με το οποίο κινείται καθημερινά!

 

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το Nissan GT-R είναι εξοπλισμένο με έναν V6 κινητήρα 3,8 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 545 ίππους και 463 Nm ροπής. Εκτός από την υψηλή απόδοση, το GT-R ήταν απίθανο στο δρόμο με κράτημα αγωνιστικού επιπέδου και ηλεκτρικά συστήματα εξελιγμένα από το αγωνιστικό τμήμα της Nissan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο μοιραίος Σλούκας βρήκε παρηγοριά στο αυτοκίνητό του
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
Στο σφυρί το Nissan GT-R του Paul Walker στο Fast & Furious

Advertisement