Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan LEAF με νέες τεχνολογίες και χρώματα

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan LEAF με νέες τεχνολογίες και χρώματα

ΝΕΑ

Nissan LEAF με νέες τεχνολογίες και χρώματα

ΝΕΑ

Με την ευκαιρία της 10ης επετείου από την πρώτη κυκλοφορία του LEAF, η Nissan το ανανεώνει για το 2020, δίνοντάς του νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού, αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και νέα χρώματα.

Advertisement
Advertisement

 

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από την πρώτη κυκλοφορία του αμιγούς ηλεκτρικού Nissan LEAF και το ανανεωμένο μοντέλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο. Το LEAF 2020 φέρνει ένα βελτιωμένο ProPilot, με βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (speed control) αλλά σύστημα αυτόματης στάθμευσης (park system). Στα νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα περιλαμβάνονται το Intelligent Blind Spot Intervention (για πρώτη φορά) ενώ το ηλεκτρικό hatchback θα είναι εξοπλισμένο με την εφαρμογή «Canto», τον ηχογραφημένο ήχο της εταιρείας, που προειδοποιεί τους πεζούς αλλά και όσους κινούνται κοντά του για την ύπαρξή του στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Μια άλλη καινοτομία είναι η εισαγωγή μιας νέας εφαρμογής για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που αφορά την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα. Επιπλέον υποστηρίζονται αυτόματες ενημερώσεις για τους χάρτες και τις εφαρμογές μέσω internet, ενώ το σύστημα Docomo στο ηλεκτρονικό πακέτο βοηθημάτων Car Connect μετατρέπει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε ζώνη Wi-Fi. Τα εργαλεία αναζήτησης της Google μπαίνουν για πρώτη φορά σε ένα Nissan και οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή My Car Check / Remote Door Lock για να ελέγξουν αν κλείδωσαν τις πόρτες και αν δεν το έχουν κάνει μπορούν να το κάνουν απομακρυσμένα. Η συνολική κατάσταση του LEAF (αυτονομία λειτουργίες) μπορεί επίσης να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή. Για το 2020, το LEAF έρχεται με βελτιωμένο σύστημα infotainment με οθόνη 9 ιντσών, το οποίο παρέχει ένα πιο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα εξωτερικά χρώματα με το όνομα Vivid Blue και Stealth Grey, ενώ όλα τα μοντέλα της γκάμας έχουν κεραία σε σχήμα “πτερύγιου καρχαρία”.

Για την αγορά της Ιαπωνίας έχει ανακοινωθεί η ειδική έκδοση «LEAF Autech Edition» (θα κυκλοφορήσει και αυτή τον Φεβρουάριο), με διαφορετικό φινίρισμα που συνδυάζει το χρώμα Aurora Flare Blue Pearl με μαύρη (Super Black) οροφή. Δείτε τις τιμές του LEAF στην Ελλάδα εδώ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Nissan Leaf με 304 ίππους και τετρακίνηση (+video)

Βραβείο πέντε αστέρων για το Nissan LEAF

Μια ξεχωριστή διαφήμιση για το  Nissan LEAF

Advertisement