Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Juke έτοιμο να τα βάλει με τον χιονιά!

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Juke έτοιμο να τα βάλει με τον χιονιά!

ΝΕΑ

Το Nissan Juke έτοιμο να τα βάλει με τον χιονιά!

ΝΕΑ

Η Nissan ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο Juke στο επικείμενο Σαλόνι βελτιώσεων του Τόκιο, το οποίο διαθέτει ειδικές ερπύστριες για απρόσκοπτη κίνηση στο χιόνι. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω πρωτότυπο Juke ονομάζεται «Juke Personalization Adventure Concept» και, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, αντί για τους παραδοσιακούς τροχούς είναι εφοδιασμένο με ερπύστριες.

Επίσης, η Nissan έχει τοποθετήσει τεραστίων διαστάσεων πλαϊνούς θόλους, έχει αυξήσει φυσικά την απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και πλέγματα προστασίας στους εμπρός προβολείς, καθώς και μια εντυπωσιακή σχάρα οροφής, που φέρει και μπάρα LED φώτων.

Φυσικά, το εν λόγω πρωτότυπο δεν αναμένεται να μπει ποτέ στην παραγωγή, αλλά περισσότερο δημιουργήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει στο παρελθόν η Nissan με πρωτότυπα όπως το 370ZKi ή το Juke Nismo RSnow.

Advertisement
Advertisement

Εκτός πάντως από το πρωτότυπο Juke, στο Σαλόνι βελτιώσεων του Τόκιο που ανοίγει τις πύλες του στις 11 Ιανουαρίου, η Nissan θα παρουσιάσει μια ακόμη ειδική έκδοση του X-Trail με εντυπωσιακούς χρωματισμούς σε αμάξωμα και ζάντες, καθώς επίσης και μια σειρά από εξατομικευμένες εκδόσεις των Note, X-Trail και LEAF, όπως και διάφορα αγωνιστικά της μοντέλα.

X-Trail naomi