Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan παρουσιάζει ένα 370Ζ με… ερπύστριες! (+video)

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Nissan παρουσιάζει ένα 370Ζ με… ερπύστριες! (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan παρουσιάζει ένα 370Ζ με… ερπύστριες! (+video)

ΝΕΑ

Το απόλυτο όχημα χιονιού δημιουργεί η Nissan παρουσιάζοντας το νέο 370Zki, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο που ανοίγει τις πύλες της το ερχόμενο Σάββατο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα μοναδικό Nissan 370Z, στο οποίο οι άνθρωποι της Nissan αύξησαν την απόσταση από το έδαφος κατά 7,5 περίπου εκατοστά, τοποθέτησαν νέες αναρτήσεις, φρένα και αλλαγμένη εξάτμιση, ενώ στον πίσω άξονα αντί για τους τροχούς υπάρχουν πλέον ειδικές ερπύστριες της American Track για χρήση στο χιόνι.

Επιπλέον των παραπάνω, στον εμπρόσθιο άξονα συναντούμε τεραστίων διαστάσεων πέδιλα του σκι, που επιτρέπουν στο 370Ζ να γλιστράει στο χιόνι, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια ειδική «ποδιά» για προστασία του κινητήρα.

Nissan 370Zki

Advertisement
Advertisement

Η Nissan ανακοινώνει ότι το σύστημα διεύθυνσης, το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, καθώς και ο 3,7 λίτρων V6 κινητήρας βενζίνης των 332 ίππων παραμένουν χωρίς αλλαγές σε σχέση με το «κανονικό» 370Ζ.

Σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα του μοναδικού αυτού δημιουργήματος, αυτό προέρχεται από την ρόουντστερ έκδοση του Nissan 370Z, φέροντας ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Φυσικά, δεν υπάρχουν σχέδια για πέρασμα του πραγματικά μοναδικού αυτού οχήματος στην παραγωγή.

Μαζί τέλος με το 370Zki, η Nissan θα παρουσιάσει στην Έκθεση του Σικάγου και μια extreme έκδοση του SUV Armada, η οποία ονομάζεται «Snow Patrol» και φέρει μια σειρά από τροποποιήσεις οι οποίες του επιτρέπουν την απρόσκοπτη κίνηση σε δύσβατα εδάφη και ειδικότερα, σε εκτός δρόμου χιονισμένες διαδρομές.

Advertisement

Nissan Armada Snow Patrol

Advertisement