Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan Juke Enigma: Στυλ και συνδεσιμότητα σε νέα ειδική έκδοση

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Juke Enigma: Στυλ και συνδεσιμότητα σε νέα ειδική έκδοση

ΝΕΑ

Nissan Juke Enigma: Στυλ και συνδεσιμότητα σε νέα ειδική έκδοση

ΝΕΑ

Η έκδοση Enigma προτάσσει τον τολμηρό σχεδιασμό του Juke με εξατομικευμένες εξωτερικές αναβαθμίσεις (ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και νέα διακοσμητικά αυτοκόλλητα) συμπληρώνουν τη δυναμική παρουσία του Juke στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, το Nissan Juke είναι συμβατό με Amazon Alexa.

Με την κυκλοφορία της νέας ειδικής έκδοσης Enigma, το Nissan Juke συνεχίζει να πιέζει τα όρια του τολμηρού σχεδιασμού, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο στο στυλ του συμπαγούς crossover.

Το Nissan Skill με Amazon Alexa προσφέρει δυνατότητες απομακρυσμένης φωνητικής σύνδεσης μέσω εφαρμογής smartphone ή μιας συσκευής Amazon Echo. Μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας NissanConnect, το Nissan Skill επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Juke να ελέγχουν ορισμένες από τις λειτουργίες του οχήματός τους από το smartphone ή από μια συσκευή με δυνατότητα Alexa. Απλώς ρωτώντας την Alexa, μπορούν να ανακαλύψουν εξ αποστάσεως την κατάσταση κλειδώματος / ξεκλειδώματος των θυρών του αυτοκινήτου, πόσα καύσιμα έχουν απομείνει, να στείλουν τη θέση στο σύστημα πλοήγησης στο αυτοκίνητο και πολλά άλλα – προσφέροντας άνεση και ηρεμία απευθείας από το σπίτι τους.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο από τροχούς σε στέγη για βελτιωμένη παρουσία στο δρόμο, το Enigma έχει αντιμετωπιστεί με μια σειρά από αισθητικές αναβαθμίσεις τύπου stealth. Βαθιά μαύρη βαφή στις ζάντες αλουμινίου Akari 19 ιντσών (“Ιαπωνικά” για “ελαφριά”) ενισχύουν τη σπορ στάση του Juke, ενώ κατά παραγγελία, περίπλοκα γραφικά μοτίβα κοσμούν τη γραμμή οροφής και τους καθρέφτες τύπου κουπέ. Το εντυπωσιακό γραφικό υπογραφής Enigma στην κολόνα C μπορεί να συμπληρωθεί από τρεις συνδυασμούς χρωμάτων δύο τόνων. Οι επιλογές στυλ περιλαμβάνουν: Πυροβόλο γκρι ή μαργαριτάρι λευκό με μαύρη οροφή ή μαύρο όλα θα ενισχύσουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του μοντέλου.

Advertisement

Η Enigma προσφέρει μια σουίτα προηγμένων τεχνολογιών σε κεντρικό επίπεδο. Οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη σειρά έξυπνων ειδοποιήσεων, λειτουργιών πλοήγησης και συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής NissanConnect Services στο smartphone τους.  Για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο Nissan στην Ευρώπη, στο Juke Enigma, είναι διαθέσιμη η εμπειρία ψυχαγωγίας με την προσθήκη της συμβατότητας Nissan Skill της Alexa. Μόλις το Nissan Skill ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή Alexa και συνδεθεί με τον λογαριασμό NissanConnect Services του κατόχου, οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν το Juke με τη συσκευή Alexa στο σπίτι τους για να παρακολουθούν το Juke τους και να ελέγχουν μια επιλογή λειτουργιών του οχήματος μέσω μιας σειράς 13 εξατομικευμένων λέξεων.

Advertisement

Μπορούν να ζητήσουν από την Alexa να στείλει μια διεύθυνση στο NissanConnect Navigation του Juke με το TomTom Traffic, να ανάψει τα φώτα, να καθορίσει τη θέση στάθμευσης του οχήματος, να μάθει την υπόλοιπη απόσταση καυσίμου και να ελέγξει την κατάσταση κλειδώματος της πόρτας. «Το Nissan Juke προσφέρει προηγμένη τεχνολογία σε ένα πραγματικά συναρπαστικό πακέτο. Η έκδοση Enigma βασίζεται σε μοναδικό στιλ και έξυπνη συνδεσιμότητα για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία », δήλωσε ο Marco Fioravanti, Αντιπρόεδρος, Product Planning, Nissan Europe.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Το Nissan Juke γίνεται Juke(box) για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Προς πώληση ένα Nissan Juke-R με κινητήρα GT-R

Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 Vs Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS