Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το νέο Qashqai στη Μαδρίτη

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το νέο Qashqai στη Μαδρίτη

ΝΕΑ

Video: Το νέο Qashqai στη Μαδρίτη

ΝΕΑ

Από τις εκθέσεις και τα promo videos, ήρθε η ώρα το Nissan Qashqai δεύτερης γενιάς να «πατήσει» δρόμο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δύο μήνες και μία ημέρα μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια που έγιναν στο Λονδίνο, το Qashqai αρχίζει λοιπόν να εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον, εκεί όπου καλείται να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία (ειδικά στη χώρα μας) της προηγούμενης γενιάς.

Τα πλάνα στο video που σας παραθέτουμε, είναι σε δρόμους της Μαδρίτης, εκεί που θα πραγματοποιηθεί και η ευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου, με το NewsAuto να δίνει όπως πάντα «το παρών».

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nissan Qashqai έχει διατηρήσει τις βασικές σχεδιαστικές αρχές του προηγούμενου μοντέλου, με αλλαγές ουσίας: στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα, τις ακμές στο καπό και το πλάο. Σε πρώτη φάση εφοδιάζεται με το νέο turbo κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 1.2 lt απόδοσης 115 PS και με τους diesel 1.5 και 1.6 dCi που βγάζουν 110 και 130 PS αντίστοιχα.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γενιά του Nissan Qashqai αλλά και για τον κινητήρα που… έρχεται, πατώντας εδώ. Έχουμε ακόμα για εσάς ένα video όπου μιλούν για αυτό οι δημιουργοί του αλλά και ένα σύντομο clip που εστιάζει στις δυνατότητες του που συνεπικουρούν σε ένα γρήγορο και εύκολο παρκάρισμα εντός πόλης.