Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φοράει και 1.6 lt κινητήρα η νέα E-Class

Ελλάδα 2:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φοράει και 1.6 lt κινητήρα η νέα E-Class

ΝΕΑ

Φοράει και 1.6 lt κινητήρα η νέα E-Class

ΝΕΑ

Μία νέα, σημαντική και πλήρως εναρμονισμένη στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς επιλογή έχουν στη διάθεση τους όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη νέα Mercedes-Benz E-Class! TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

To πολυτελές σεντάν πλέον εξοπλίζεται και με 1600άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 156 ίππων και με ροπή της τάξης των 25.5 kgm. Διατίθεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-Tronic Plus και η τιμή απόκτησης της, ξεκινά από τις 39.900€ – τιμή που ισχύει για τη βασική έκδοση, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και περιλαμβάνει και το όφελος απόσυρσης. Στη συνέχεια, χωρίς αυτό, η τιμή απόκτησης της E180 διαμορφώνεται στα 45.750€.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας E-Class περιλαμβάνει µια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, γνωστά ως «intelligent drive», καθώς και επιπλέον συστήµατα ασφαλείας με γνώμονα την πρόληψη ατυχημάτων με διερχόμενα οχήματα ή πεζούς.

Εκτός από τη βασική έκδοση, υπάρχουν επίσης οι επιλογές επιπέδου εξοπλισμού «Elegance» και η πιο σπορ «Avantgarde». Γενικά, στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντά κανείς πλούσια γκάμα επιλογών.

Advertisement
Advertisement

Όπως για παράδειγμα τη λειτουργία Hands-Free Access σε συνδυασμό με το σύστημα Keyless-Go που επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο του καπό του χώρου αποσκευών χωρίς φυσική επαφή! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε  το ένα πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα – δυνατότητα βολική κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του οχήµατος.

Πλούσια και η γκάμα συστημάτων infotainment, με την ύπαρξη επιλογής δυνατότητας σύνδεσης με το διαδίκτυο. Περιλαµβάνει στο βασικό της εξοπλισµό το ηχοσύστηµα Audio 20 CD, με έγχρωµη οθόνη TFT 14,7 εκατοστών, διπλό δέκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 player, καθώς και σύνδεση USB στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Επίσης, είναι εφικτή η σύνδεση µε συσκευές Bluetooth® καθώς και η προβολή µηνυµάτων SMS. Προαιρετικά, το Audio 20 CD συνδυάζεται µε CD changer έξι δίσκων.

Εναλλακτικά, η Mercedes-Benz προσφέρει το σύστηµα πολυµέσων COMAND Online µε έγχρωµη οθόνη υψηλής ανάλυσης 17,8 εκατοστών, σύνδεση στο Internet, πλοήγηση µέσω σκληρού δίσκου και δυνατότητα κλήσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο µπορεί επίσης να συνδυαστεί µε DVD changer έξι-δίσκων.

Advertisement

Το COMAND Online παρέχει πρόσβαση στο Internet όταν το αυτοκίνητο είναι σταµατηµένο. Ενσωµατωµένες εφαρµογές συµπεριλαµβάνουν  το Google Local Search και Weather καθώς και τη δυνατότητα να κατεβάσετε µία διαδροµή η οποία έχει διαµορφωθεί προηγουµένως στον υπολογιστή σας µέσω του Google Maps. Επιπλέον, διατίθενται εφαρµογές και για το Google ™ Streetview καθώς και το Google ™ Panoramio κ.α.

Advertisement