Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος Πρόεδρος και CEO για την Mazda Motor Europe

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος Πρόεδρος και CEO για την Mazda Motor Europe

ΝΕΑ

Νέος Πρόεδρος και CEO για την Mazda Motor Europe

ΝΕΑ

Ο Yasuhiro Aoyama θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mazda Motor Eυρώπης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρίας. Ο Aoyama έρχεται να πάρει τη θέση του Jeff Guyton που αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην Β. Αμερική.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα ο Yasuhiro Aoyama που ήταν μέχρι σήμερα εκτελεστικός διευθυντής της Mazda Motor στην Ιαπωνία θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Απριλίου. Αντίστοιχα ο Jeff Guyton που μετακομίζει στην Mazda Β. Αμερικής θα αναλάβει τη θέση του προέδρου. Ο Guyton ήταν επικεφαλής της Mazda Ευρώπης από το 2009.

Advertisement
Advertisement

Για πολλά χρόνια εργάστηκα μαζί με τον Jeff Guyton και την ομάδα του. Ανυπομονώ να εργαστώ πιο στενά με αυτή την υπέροχη ομάδα στην Leverkusen και σε όλες τις αγορές μας στην Ευρώπη για να διασφαλίσω ένα λαμπρό και στέρεο μέλλον για την εταιρία μου. Είναι συναρπαστικοί καιροί για την Mazda σε όλο τον κόσμο, και στην Ευρώπη. Η Ευρώπη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της καρδιάς της Mazda και ο στόχος μου είναι να αξιοποιήσω όλες τις γνώσεις μας ως εταιρίας για να διασφαλίσω την συνέχεια της επιτυχίας μας”, δήλωσε ο Aoyama για τα νέα του καθήκοντα.

Από την πλευρά του ο Jeff Guyton δήλωσε: “Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή να ηγούμαι αυτής της εξαιρετικής ομάδας στην Mazda Ευρώπης τα τελευταία δέκα χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στις Η.Π.Α. αυτή τη στιγμή…Μαζί με την Ευρώπη θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάνω από τις δυνάμεις μας για να κατορθώσουμε πολλά φανταστικά πράγματα αυτή τη νέα περίοδο. Φεύγω ξέροντας ότι οι επιχειρήσεις μας εδώ βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.”