Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSAUTO TV

Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε και προσπαθούσε να φύγει με τρεις ρόδες! (βίντεο)

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(137) "Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε και προσπαθούσε να φύγει με τρεις ρόδες! (βίντεο)"
    

Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε και προσπαθούσε να φύγει με τρεις ρόδες! (βίντεο)

NEWSAUTO TV

Απίστευτες εικόνες, όπου οδηγός πολυτελούς SUV προκάλεσε τροχαίο, ξήλωσε προστατευτικά κολωνάκια και έχασε έναν τροχό. Παρ’ όλα αυτά, επέμενε να συνεχίσει την πορεία του, ενώ το αλκοτέστ έδειξε τριπλάσια ένδειξη από το νόμιμο όριο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Ένα τροχαίο που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο της Λεμεσού, με πρωταγωνιστή έναν οδηγό που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και επιχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο του ατυχήματος, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του είχε μείνει με τρεις τροχούς!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, στην πολυσύχναστη οδό Γλάδστωνος. Ο οδηγός ενός μαύρου πολυτελούς SUV, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε λευκό σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του δεν σταμάτησε εκεί. Το SUV παρέσυρε προστατευτικά μεταλλικά κολωνάκια στο πεζοδρόμιο, έξω από υποκατάστημα τράπεζας, φτάνοντας μια ανάσα από τα σκαλιά του κτιρίου.

Advertisement
Advertisement

Έχασε τον τροχό, αλλά ήθελε να συνεχίσει!

Το πιο απίστευτο στοιχείο του περιστατικού καταγράφηκε αμέσως μετά τη σύγκρουση. Παρότι το αυτοκίνητο είχε χάσει έναν από τους μπροστινούς τροχούς του, ο οδηγός επιχειρούσε επανειλημμένα να το θέσει σε κίνηση και να απομακρυνθεί.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν σε βίντεο, με τους περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι έναν οδηγό που επέμενε να συνεχίσει την πορεία του με ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν πλέον πρακτικά αδύνατο να κινηθεί με ασφάλεια.

Advertisement

Ευτυχώς, παρά τη σύγκρουση και τις ζημιές, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το τροχαίο σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο, δίπλα σε πεζοδρόμιο όπου κινούνται καθημερινά πολλοί πολίτες.


@cyprus_times_network

Τροχαίο από τα… λίγα στο κέντρο της Λεμεσού! Οδηγούσε μεθυσμένος, χτύπησε σταθμευμένο όχημα, απέκοψε πασσαλάκια και… επέμενε να βάλει μπρος και να φύγει μόνο, που δεν είχε τροχό!

Advertisement
♬ original sound – cyprus_times_network

Το αλκοτέστ αποκάλυψε την αιτία της επικίνδυνης συμπεριφοράς
Η εξήγηση για την κατάσταση του οδηγού ήρθε από τον έλεγχο αλκοόλης. Η μέτρηση έδειξε 66 μικρογραμμάρια αλκοόλης ανά 100 χιλιοστόλιτρα εκπνεόμενου αέρα, όταν το γενικό νόμιμο όριο στην Κύπρο είναι 22 μικρογραμμάρια.

Με άλλα λόγια, η ένδειξη ήταν ακριβώς τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, γεγονός που αναδεικνύει τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Η υπόθεση έχει καταχωριστεί για εκδίκαση και ο οδηγός αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Advertisement

Πέρα από τις ασυνήθιστες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Η μειωμένη κρίση, οι καθυστερημένες αντιδράσεις και η αδυναμία σωστής εκτίμησης μιας επικίνδυνης κατάστασης μπορούν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να οδηγήσουν σε σοβαρό ατύχημα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η τύχη απέτρεψε τα χειρότερα. Σε έναν δρόμο με πεζούς και άλλα οχήματα, η κατάληξη θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική.


Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις