Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Atlas Weekend Edition Concept

Ελλάδα 23:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο VW Atlas Weekend Edition Concept

ΝΕΑ

Νέο VW Atlas Weekend Edition Concept

ΝΕΑ

Η VW παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή μια νέα πιο «off-road» έκδοση του μεγάλου SUV Atlas, με την ονομασία Weekend Edition.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο Atlas Weekend Edition ξεχωρίζει στο αμάξωμά του με τα πλαϊνά σκαλοπάτια, τις 18 ιντσών ζάντες σε γκρι χρώμα, την μπαγκαζιέρα οροφής με όγκο 501 λίτρων, αλλά και τον ανεμοθώρακα στο καπό. Στο εσωτερικό του, το πρωτότυπο έρχεται με ειδικό πλέγμα προστασίας στο πορτ-μπαγκάζ, το οποίο διαθέτει και δάπεδο για τη μεταφορά κατοικιδίου, μαζί με έξτρα θήκες για μικροαντικείμενα. Παράλληλα, στην πλάτη των εμπρόσθιων καθισμάτων, υπάρχουν θήκες για την σταθεροποίηση tablet.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του, το VW Atlas Weekend Edition Concept διαθέτει τον 3,5 λίτρων VR6 κινητήρα βενζίνης της VW, με ισχύ 276 ίππων. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και σύστημα αυτόματης τετρακίνησης 4Motion. H VW τονίζει ότι όλα τα παραπάνω εξωτερικά και εσωτερικά αξεσουάρ του πρωτότυπου θα είναι διαθέσιμα και στο Atlas παραγωγής, που θα ξεκινήσει να πωλείται στις Η.Π.Α. από την άνοιξη. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια διάθεσης του μοντέλου και στην Ευρώπη.