Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Volvo XC60 και σε έκδοση Polestar

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To νέο Volvo XC60 και σε έκδοση Polestar

ΝΕΑ

To νέο Volvo XC60 και σε έκδοση Polestar

ΝΕΑ

Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει την πρότασή του σχετικά με το πως θα μπορούσε να ήταν η κορυφαία έκδοση το νέου Volvo XC60.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ελάχιστες μέρες έχουν περάσει από την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου μεσαίου πολυτελούς SUV της Volvo. Όπως όλα δείχνουν, η 2η γενιά του Volvo XC60 αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον συγκεκριμένο ανεξάρτητο σχεδιαστή, ο οποίος επιχειρεί μια πρώτη προσέγγιση όσον αφορά την εμφάνιση της  κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου, με τον κωδικό Polestar.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που σας παρουσιάζουμε, η γρήγορη έκδοση του XC60 έρχεται στο χρώμα « Polestar Rebel Blue» και υιοθετεί ένα αρκετά πιο επιθετικό look (νέα μάσκα, χαμηλότερο αμάξωμα, περισσότερα και πιο μυώδη σπόιλερ, μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες αλουμινίου και άλλα).

Advertisement
Advertisement

Χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή το XC60 Polestar, αυτό θα ήταν πιθανό συμβεί μέσα στο 2018. Άλλωστε, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Volvo, στα επόμενα χρόνια θα δούμε ακόμη περισσότερα μοντέλα με τον κωδικό « Polestar» τα οποία θα εφοδιάζονται με υβριδικά συστήματα κίνησης.