Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris με υψηλή ακαμψία αμαξώματος

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota Yaris με υψηλή ακαμψία αμαξώματος

ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris με υψηλή ακαμψία αμαξώματος

ΝΕΑ

Το δημοφιλές Yaris ανανεώθηκε, αποκτώντας νέο, ακόμα πιο ελκυστικό περιτύλιγμα αλλά και περισσότερη… ουσία.

Advertisement
Advertisement

Το Ιαπωνικό μοντέλο είναι ένα αυτοκίνητο που ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις της ζωής στην πόλη, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλαυση στον ανοιχτό δρόμο. Σε αυτό συμβάλλει η υψηλή ακαμψία του αμαξώματος. Στοιχείο που εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, ανώτερη συμπεριφορά και απόκριση του πλαισίου, στην οδηγική άνεση, καθώς και χαμηλότερα επίπεδα θορύβων και κραδασμών.

Η πλατφόρμα GA-B του νέου Yaris – συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου και του συστήματος μετάδοσης – προσφέρει κατά 37% αυξημένη στρεπτική ακαμψία, που το καθιστά κορυφαίο στην κατηγορία του. Αυτό οφείλεται σε μία σειρά μέτρων ενίσχυσης του αμαξώματος, στην πιο άκαμπτη τραβέρσα του ταμπλό, στις περισσότερες ηλεκτροπόντες συγκόλλησης και τις δομικές κόλλες στη δομή του αυτοκινήτου.

yaris-2019-red-d1000x600

Advertisement
Advertisement

Οι διαμήκεις δοκοί συνδέονται με τις τραβέρσες προφυλακτήρων, ενώ οι πάνω βάσεις των εμπρός αμορτισέρ αποτελούν και σημεία περιστροφής για το σύστημα διεύθυνσης. Στην αύξηση της ακαμψίας έχει συμβάλλει μία νέα δομή τύπου ring στην περιοχή τροπέτου/ταμπλό, ενώ στο μεσαίο τμήμα του αυτοκινήτου υπάρχουν ενισχύσεις στο τούνελ και την πίσω δομή, που αποτελεί μία ακόμα ανθεκτική, κλειστή (ring).

Τέλος, πίσω έχουν προστεθεί μεταλλικές ενισχύσεις στους θόλους τροχών, στο πάτωμα και στις πίσω κολόνες, διαμορφώνοντας μία ακόμα δομή τύπου ring στο ανανεωμένο μοντέλο της Toyota.

yaris-2019-red-g1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Toyota Yaris

Video: Γνωρίστε το νέο Toyota Yaris

Advertisement

Δοκιμή: Νέο Toyota Yaris Hybrid