Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Toyota Yaris: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του

ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του

ΝΕΑ

Την επόμενη εβδομάδα, η Toyota θα αποκαλύψει την τέταρτη γενιά του Yaris. Όμως ένα screenshot από ένα video δοκιμών του αυτοκινήτου αποκαλύπτει στοιχεία από την εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Εμφανίστηκε πριν από οκτώ χρόνια και ήδη δέχθηκε δύο facelift. Η τρίτη γενιά του διατηρήθηκε στην παραγωγή περισσότερο από κάθε άλλη και η τέταρτη γενιά του έρχεται όσο ακόμη οι πωλήσεις είναι πολύ καλές. Το Toyota Yaris αλλάζει.

Advertisement
Advertisement

Επίσημα θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο στο τέλος του μήνα και η δημοσιογραφική του παρουσίαση είναι την επόμενη εβδομάδα. Όμως το τμήμα marketing αποφάσισε να δώσει μία ελεγχόμενη διαρροή, η οποία αφορά την εικόνα του μοντέλου, για να κερδίσει και να φιλτράρει τις πρώτες εντυπώσεις. Στην εικόνα (το αυτοκίνητο είναι χωρίς καμουφλάζ), διακρίνουμε τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, μια επιβλητική μάσκα και εμπρός νέο προφυλακτήρα.

Οι αλλαγές δεν θα είναι μόνο αισθητικές. Η Toyota έχει ήδη ανακοινώσει ότι το Yaris 4 θα χρησιμοποιήσει μια νέα πλατφόρμα, την GA-B, η οποία θα έχει καλύτερο κέντρο βάρους και τοποθετεί την θέση του οδηγού πιο χαμηλά. Αυτό θα επηρεάσει την οδική συμπεριφορά η οποία θα γίνει πιο άμεση και ευέλικτη ταυτόχρονα.

Advertisement

Η κατασκευή των ευρωπαϊκών εκδόσεων θα γίνεται κοντά στο Valenciennes της Γαλλίας και θα υπάρχει τουλάχιστον ένα υβριδικό μοντέλο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Κατασκοπεία: Αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Nissan Qashqai
Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;
Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5
Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3
Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ