Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris Cross με 132 ίππους

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota Yaris Cross με 132 ίππους

ΝΕΑ

Νέο Toyota Yaris Cross με 132 ίππους

ΝΕΑ

Το μικρό SUV της Toyota αποκτά με τη σειρά του το πιο ισχυρό υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Μετά το Yaris και το Toyota Yaris Cross θα είναι διαθέσιμο με το καινούργιο υβριδικό σύστημα των 130 ίππων σε συνδυασμό με την έκδοση εξοπλισμού GR Sport και την καινούργια Premiere Edition.

To Hybrid 130 όπως ονομάζεται αποδίδει συνδυαστικά 132 ίππους και 185 Nm (από 145 Nm της έκδοσης των 116 ίππων που συνεχίζει κανονικά), αύξηση που προέκυψε από την υιοθέτηση ενός πιο ισχυρού ηλεκτροκινητήρα.

Φυσικά θετικά επηρεάζονται και οι επιδόσεις, καθώς το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται πλέον σε 10,7 δεύτερα (μείωση κατά 0,5 δεύτερα).

Advertisement
Advertisement

Κατά τα άλλα οι μηχανικοί της Toyota έχουν κάνει προσπάθειες για να μειώσουν το επίπεδο θορύβου και για να ενισχύσουν την ψηφιακή εμπειρία. Έτσι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει πλέον διαγώνιο, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, είτε 7,0 είτε 12,3 ιντσών, ενώ η οθόνη αφής του αναβαθμισμένου συστήματος infotainment 9,0 ή 10,5 ιντσών.

Advertisement

Επίσης το Toyota Yaris Cross θα μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει με τη χρήση smartphone, λειτουργία που είναι διαθέσιμη με την καινούργια Premiere Edition. Η οποία έχει πιο τονισμένη off road εμφάνιση.

Αναβαθμισμένη είναι πλέον και η ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης T-Mate του Toyota Yaris Cross.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το Toyota Yaris Hybrid Electric 130 (+τιμές)
Δοκιμή: Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid
Συγκριτική δοκιμή: Kia Niro 1.6 HEV vs Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD-i