Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέο Toyota Camry

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο Toyota Camry

ΝΕΑ

Nέο Toyota Camry

ΝΕΑ

H Toyota παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την 8η γενιά του μεσαίου της μοντέλου. Το Camry αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση, νέους κινητήρες και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Camry αποτελεί ένα από τα best seller μοντέλα στην αγορά της Αμερικής, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το 1982. Αυτές τις μέρες, η Toyota παρουσίασε στην έκθεση του Ντιτρόιτ την 8η γενιά του μοντέλου, η οποία απέσπασε πολλά θετικά σχόλια για τη δυναμική της εμφάνιση. Το αμάξωμα του νέου Camry χαρακτηρίζεται από τα έντονα φουσκώματα και τη δυναμική μάσκα, στοιχεία που παραπέμπουν σε μοντέλα της Lexus. Eπίσης, στο πίσω τμήμα η συνολική εικόνα συμπληρώνεται από τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και την αεροτομή.

Στο εσωτερικό τώρα, η εικόνα που βλέπουμε κινείται σε high tech επίπεδα, με την τριγωνικού σχήματος κεντρική κονσόλα να αιωρείται. Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται διάφορα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως οθόνη 10 ιντσών με head-up display, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών,  10 αερόσακοι και πολλά άλλα. Τέλος, για την κίνηση του μοντέλου φροντίζουν δύο νέα ατμοσφαιρικά σύνολα βενζίνης, τα οποία συνεργάζονται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Το ένα είναι 4κύλινδρο 2,5 λίτρων και το άλλο 3.500 κυβικών εκατοστών V6.

Advertisement
Advertisement