Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser video της πρώτης ηλεκτρικής Mercedes EQ

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser video της πρώτης ηλεκτρικής Mercedes EQ

ΝΕΑ

Νέο teaser video της πρώτης ηλεκτρικής Mercedes EQ

ΝΕΑ

Με το όνομα «EQC» το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας γκάμας EQ της Mercedes θα κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα και πλέον η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του αυτοκινήτου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Όπως έχουμε ξαναγράψει πριν λίγο διάστημα, η επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes EQC θα γίνει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 4 Σεπτεμβρίου, με το νέο μοντέλο να είναι ένα ηλεκτρικό SUV με πολύ μοντέρνο design.

Η EQC αποτελεί αποτέλεσμα εργασίας 3 ετών από τη Mercedes και ήδη, ιδίως μέσα στη φετινή χρονιά, η γερμανική φίρμα έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της με καμουφλάζ από τις τελικές της δοκιμές (πάνω από 90 πρωτότυπα και 30 προ-παραγωγής αυτοκίνητα έχουν καλύψει εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών).

Σε ό,τι αφορά τώρα στο νέο video που μας προαναγγέλλει την EQC, σε αυτό μπορούμε να δούμε ότι το αυτοκίνητο θα έχει στο εμπρόσθιό του τμήμα μια εντυπωσιακή λεπτή σειρά LED προβολέων, η οποία θα συνδέει τη μάσκα με τα φώτα σε ένα αποτέλεσμα που θα τονίζει και το hi-tech υπόβαθρό του.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά για το υπόλοιπο αμάξωμα, αυτό αναμένουμε να έχει πολλά κοινά με το αμάξωμα του πρωτότυπου Generation EQ πάνω στο οποίο θα βασιστεί η Mercedes EQC. Υπενθυμίζουμε ότι το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει το 2019.

Περισσότερα για τη νέα ηλεκτρική Mercedes θα έχουμε στις 4 Σεπτεμβρίου, όταν και η EQC αποκαλυφθεί επίσημα στη Σουηδία.

Advertisement