Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Suzuki S-Cross: Δυνατότητες πέρα από τα όρια!

Ελλάδα 19:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Suzuki S-Cross: Δυνατότητες πέρα από τα όρια!

ΝΕΑ

Νέο Suzuki S-Cross: Δυνατότητες πέρα από τα όρια!

ΝΕΑ

Το νέο Suzuki S-CROSS ορίζει εκ νέου την κατηγορία των οικογενειακών SUV, καθώς είναι το μοναδικό που προσφέρει τόσο ολοκληρωμένη γκάμα με σύγχρονη σχεδίαση, τεχνολογίες αιχμής, οικονομία και χώρους.

Advertisement
Advertisement

Έτσι μας συστήνεται ως κάτι παραπάνω από ένα οικογενειακό SUV και πρωτίστως ως περισσότερο αυτοκίνητο για την κατηγορία του.

Επιπρόσθετα, το S-CROSS με την τολμηρή του σχεδίαση και τις compact διαστάσεις του προσφέρει άνεση και ευρυχωρία αλλά συνάμα εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων. Με μήκος 4,3 μέτρων μπορεί να κινείται άνετα μέσα στον αστικό ιστό, ενώ παράλληλα το μεγάλο μεταξόνιο των 2,6 μέτρων και ο χώρος αποσκευών που φτάνει έως και τα 430 λίτρα του επιτρέπουν να καλύπτει άνετα τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Η δυναμική μάσκα, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος προσδίδουν στο S-CROSS μια σύγχρονη και δυναμική ταυτότητα. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό του όπου η μοντέρνα σχεδίαση συναντά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ελέγχου και συνδεσιμότητας που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Advertisement
Advertisement

Τα ποιοτικά υλικά, η εξαιρετική συναρμογή και η ευχρηστία, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και θήκες για κινητά τηλέφωνα και μικροπράγματα, κάνουν την καθημερινή διαβίωση οδηγού και επιβατών πιο εύκολη και κυρίως πιο ευχάριστη.

Αυτό όμως που διευρύνει σε εντυπωσιακό βαθμό τις δυνατότητες του νέου Suzuki S-CROSS είναι η πληρέστερη γκάμα εκδόσεων που μπορεί να συναντήσει κανείς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Με εκδόσεις Mild hybrid, Strong hybrid, κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς (ALLGRIP) και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, το νέο S-CROSS επαναπροσδιορίζει τον όρο του σύγχρονου οικογενειακού SUV και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, πέρα από τα όρια που θέτουν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Advertisement

Το νέο S-CROSS είναι ο ορισμός του «όλα σε ένα»: Ασφάλεια, χώροι, εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, επιδόσεις, αλλά και εντυπωσιακή αυτονομία με τις προηγμένες τεχνολογίες Mild hybrid και Strong hybrid.

Advertisement

Η πιο πρόσφατη προσθήκη του S-CROSS Strong hybrid, αλλάζει τα δεδομένα με την εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση και τη δυνατότητα συνδυασμού με τετρακίνηση ALLGRIP. Με συνδυαστική ισχύ 116 ίππων το S-CROSS λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά όταν εκκινεί από στάση, όταν κινείται με χαμηλή ταχύτητα, όταν κάνει όπισθεν και σε συνθήκες οδήγησης με σταθερή ταχύτητα. Έτσι, ειδικά μέσα στην πόλη, τις περισσότερες φορές οδηγείς μέσα σε ένα απολύτως ήσυχο περιβάλλον, που σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης και την ευελιξία του S-CROSS κάνουν τις καθημερινές μετακινήσεις πολύ πιο άνετες και αγχολυτικές.

Το «έξυπνο» υβριδικό σύστημα πραγματοποιεί την εναλλαγή ανάμεσα στον ηλεκτρικό και τον θερμικό κινητήρα ομαλά και αθόρυβα, ανάλογα με τις συνθήκες και πετυχαίνει μέση κατανάλωση που μόλις αγγίζει τα 5,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Για όσους δίνουν έμφαση στις επιδόσεις η έκδοση Mild hybrid με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.400 κυβικών με εμπρός κίνηση ή ALLGRIP τετρακίνηση και απόδοση 129 ίππων μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς, με ταυτόχρονη σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την έκδοση που θα επιλέξει κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο Suzuki S-CROSS αποτελεί την επιτομή της αποδοτικότητας και της ευχρηστίας που εξασφαλίζει ότι οι καθημερινές μετακινήσεις αλλά και τα πιο μακρινά ταξίδια μπορούν να είναι άνετα, οικονομικά, ασφαλή και συναρπαστικά.

Advertisement

Ειδικά στις εκδόσεις ALLGRIP, με τις 4 επιλογές τετρακίνησης -άλλο ένα μοναδικό στοιχείο εξοπλισμού στην κατηγορία- θα διαπιστώσει κανείς πως εκτός από την απαράμιλλη ενεργητική ασφάλεια που διαθέτει, κυρίως σε συνθήκες που το οδόστρωμα είναι ολισθηρό , το S-CROSS μπορεί να ανταπεξέλθει παραπάνω από επαρκώς και να φτάσει με άνεση ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη.

Την ίδια στιγμή η υπερσύγχρονη ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας, Suzuki Safety Support, εξασφαλίζει ότι το νέο S-CROSS μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και να προσφέρει την ηρεμία και την αξιοπιστία που όλοι αποζητούμε από το επόμενό μας αυτοκίνητο. Το νέο S-CROSS, όμως, είναι ακόμα και μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα συνδεσιμότητας που πλέον αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ζητούμενα για τα αυτοκίνητα νέας γενιάς.

Η υπηρεσία Suzuki Connect είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής που εκτός από την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση που παρέχει στο Διαδίκτυο μέσω της σύνδεσης με smarthpones, επιτρέπει επιπλέον στους κατόχους του S-CROSS να παρακολουθούν από απόσταση τι συμβαίνει με το αυτοκίνητό τους ανά πάσα στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ο κάτοχος μπορεί να λαμβάνει στο κινητό του ειδοποιήσεις για την κατάσταση του αυτοκινήτου, να εντοπίζει τη θέση του ενώ μπορεί επίσης να λαμβάνει Ειδοποίηση Γεωπεριορισμού και Απαγόρευσης Κυκλοφορίας, Ειδοποίηση Ασφαλείας, Ειδοποίηση Προειδοποιητικής Λυχνίας και Ειδοποίηση Περιοδικής Συντήρησης / Ανάκλησης. Κι όλα αυτά με 3 χρόνια δωρεάν εγγραφής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο Suzuki S-CROSS έχει τις απαντήσεις σε κάθε απαίτηση για το SUV της επόμενης γενιάς. Δεν επαφίεται απλώς στην φήμη που έχει το όνομά του, ούτε στην αποδεδειγμένη ιαπωνική του αξιοπιστία. Πρόκειται για την ολική επαναφορά ενός μοντέλου που βασίζεται σε καινοτόμες υβριδικές τεχνολογίες, δίνει βάρος στην ευκολία χρήσης και την οικονομία, διαθέτει μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα συνδεσιμότητας και είναι το μόνο στην κατηγορία του με δυνατότητα τετρακίνησης σε όλη την γκάμα του. Αποτελεί με άλλα λόγια την επιτομή του ολοκληρωμένου οικογενειακού SUV.

Νέο Suzuki S-CROSS SUV XL(ence)! Από 22.880 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki S-Cross, για τα πάντα (+video)
Suzuki S-Cross: To Sport Utility Vehicle της νέας γενιάς
Suzuki S-Cross: Με εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης