Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο SsangYong Rexton και με κοντές σχέσεις

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο SsangYong Rexton και με κοντές σχέσεις

ΝΕΑ

Νέο SsangYong Rexton και με κοντές σχέσεις

ΝΕΑ

Η SsangYong παρουσίασε επίσημα τη νέα γενιά του Rexton, το οποίο θα έρθει για να αποτελέσει το μεγαλύτερο SUV της εταιρείας, ενσωματώνοντας ένα νέο design, πιο πολυτελές εσωτερικό και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο Rexton σχεδιαστικά διαθέτει μια πιο μοντέρνα αισθητική, σε ένα μυώδες αμάξωμα με μεγάλα φώτα, τονισμένη εμπρόσθια μάσκα, αλλά και χαρακτηριστικές μεγάλες πίσω κολώνες οροφής. Στο εσωτερικό, η SsangYong προσφέρει πιο ποιοτικά και πολυτελή υλικά, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 9,2 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό και αυτόματα ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Περισσότεροι από ποτέ είναι οι διαθέσιμοι χώροι. Στον τομέα των τεχνολογικών συστημάτων υπάρχει μια πλήρης γκάμα με Αυτόματο Φρενάρισμα, Σύστημα που κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας, Σύστημα ελέγχου του «τυφλού σημείου», Προειδοποίηση πρόσκρουσης και πολλά άλλα.

Η SsangYong θα προσφέρει το νέο Rexton με έναν 2,2 λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα που διαθέτει 6άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin. H κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, υπάρχουν και «κοντές» σχέσεις, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός με πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα.

Advertisement