Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο SEAT Leon: Δοκιμές στο Nurburgring (+video)

Ελλάδα 9:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο SEAT Leon: Δοκιμές στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Νέο SEAT Leon: Δοκιμές στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Το Leon τέταρτης γενιάς βρίσκεται στην τελική ευθεία των δοκιμών του. Αυτή τη φορά οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του έρχονται από το Nurburgring, όπου οι μηχανικοί δοκιμάζουν το set up του. Αυτό μας δείχνει πως το bestseller της SEAT θα κρατήσει τον sportive χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

 

Θα το δούμε επίσημα χωρίς καμουφλάζ τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη και μέχρι τότε αρκούμαστε στα πρωτότυπα, που κρύβουν την εμφάνισή τους και φωτογραφίες από διάφορα σημεία στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά το πρωτότυπο SEAT Leon αποθανατίστηκε (από τον φωτογράφο γνωστού site αυτοκινήτου) και σε video στην πίστα του Nürburgring.

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη γενιά του Leon έχει περισσότερο έντονη εμφάνιση από το απερχόμενο μοντέλο. Παρά το καμουφλάζ στο σχήμα του διακρίνουμε ένα μοτίβο με έντονες γωνίες και αλλά και κάποιες στρογγυλές επιφάνειες. Προς το παρόν έχουν αποκαλυφθεί τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και τα φώτα ομίχλης. Όπως και τα άλλα μοντέλα της κατηγορίας του VW Group το νέο Leon χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB αλλά το design του δείχνει sportier από τα VW Golf και Skoda Octavia.

Advertisement

Το video δεν δείχνει το εσωτερικό αλλά υπάρχουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες για αυτό. Συνήθως οι κατασκευαστές έχουν καμουφλάζ και στο εσωτερικό των πρωτοτύπων αλλά μάλλον οι Ισπανοί δεν το έκριναν απαραίτητο. Έτσι διακρίνονται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (με τον χάρτη του συστήματος πλοήγησης στην μέση) αλλά και η μεγάλη κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment στο κέντρο της κονσόλας.

Advertisement

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει έκδοση Leon ST wagon, αλλά είναι σίγουρες plug-in υβριδικές εκδόσεις στα wagon hatchback αμαξώματα. Περιμένουμε επίσης έκδοση Cupra με περισσότερους από 242 ίππους. Σε αναμονή λοιπόν καθώς μέχρι η SEAT να αποκαλύψει το Leon επίσημα, θα δούμε περισσότερες και ίσως πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες.