Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο SEAT Ateca FR

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο SEAT Ateca FR

ΝΕΑ

Νέο SEAT Ateca FR

ΝΕΑ

H SEAT προσθέτει στην γκάμα του Ateca την έκδοση FR, η οποία έρχεται να προσδώσει στο μοντέλο έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης τις επόμενες μέρες θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η νέα έκδοση του Ateca. Πρόκειται για την έκδοση FR η οποία έρχεται να αποτελέσει την σπορτίφ version του πρώτου SUV της SEAT. Σε επίπεδο εξοπλισμού έχει τα ίδια στοιχεία με την πλούσια έκδοση XCellence, φέροντας όμως αρκετές στην εμφάνιση.

Έτσι, εκτός του logo FR στο εμπρός και το πίσω μέρος, υπάρχει νέα μάσκα, ράγες οροφής, μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα των θυρών, ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και διαφορετικοί προβολείς ομίχλης.  Συνεχίζοντας με τις εξωτερικές διαφορές, το μοντέλο πατά πάνω σε νέες 19άρες ζάντες, ενώ έχει νέα σπόιλερ και επενδύσεις αλουμινίου περιφερειακά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα , υπάρχει σε διάφορα σημεία το λογότυπο FR, μεταλλικές λεπτομέρειες, καθίσματα Alcantara και διαφορετικές επενδύσεις στις πόρτες.Η εξοπλιστική έκδοση FR θα είναι διαθέσιμη με τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα των 150 & 190 ίππων, αλλά και με το νέο μοτέρ βενζίνης των 2.000 κυβικών εκατοστών με τους 190 ίππους.