Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» (video)

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» (video)

ΝΕΑ

Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» (video)

ΝΕΑ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας για την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018»! Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου – ημέρα των εγκαινίων και το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 33.000!

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η προσέλευση των επισκεπτών θυμίζει τις εποχές που η αγορά του αυτοκινήτου έκανε ρεκόρ πωλήσεων. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών έχουν καταγράψει και οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Οι επισκέπτες θέλουν να ενημερωθούν για τα τελευταία μοντέλα, τις νέες εκδόσεις, τη τεχνολογία και τις προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Ήδη οι εκπρόσωποι των εταιρειών έχουν πάρει παραγγελίες για σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων ενώ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ο αριθμός των παραγγελιών. Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να τονισθεί είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για τις πιο πλούσιες εκδόσεις των αυτοκινήτων που επιλέγουν.

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων τον Οκτώβριο κατά 13% καθώς και η αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο δεκάμηνο Ιανουάριου – Οκτωβρίου 2018 κατά 19,8%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των οδηγών για την απόκτηση ενός καινούργιου και ασφαλούς αυτοκινήτου, με περιορισμένους ρύπους.

Το NewsAuto δίνει φέτος το «παρών» σε αυτό το μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης, με ένα περίπτερο το οποίο κοσμεί μία πανέμορφη Ferrari 308 GTS! Καθημερινά, μέλη της συντακτικής ομάδας του NewsAuto και του CAR Magazine βρίσκονται εκεί, για να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, να συνομιλήσουμε για την αγορά, τον κόσμο της ταχύτητας και φυσικά να ξεφυλλίσουμε μαζί το Νο1 περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Advertisement

Μπορείτε όμως να λάβετε μέρος και στον διαγωνισμό του NewsAuto, δηλώνοντας συμμετοχή στο περίπτερό μας και διεκδικώντας τρία σετ ελαστικών από την Continental! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1.500 τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ενώ έχει εξασφαλιστεί μεγάλος χώρος για δωρεάν parking.

Advertisement

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ ενώ η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους είναι δωρεάν (έως και 12 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές 15:00 – 21:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00 – 21:00