Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Range Rover Sport: Το περιπετειώδες ντεμπούτο (+video)

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Range Rover Sport: Το περιπετειώδες ντεμπούτο (+video)

ΝΕΑ

Νέο Range Rover Sport: Το περιπετειώδες ντεμπούτο (+video)

ΝΕΑ

Το Νέο Range Rover Sport επαναπροσδιόρισε την σπορ πολυτέλεια, ολοκληρώνοντας μια απαιτητική ανάβαση σε ένα υπερχειλιστή φράγματος μήκους 193 μέτρων κόντρα σε έναν χείμαρρο νερού με ροή 750 τόνων ανά λεπτό

Advertisement
Advertisement

Challenge accepted Το πολυτελές SUV επιδόσεων αντιμετώπισε το Φράγμα Karahnjukar.

Αφού κατέκτησε το ηφαιστειακό τοπίο της Ισλανδίας και πραγματοποιώντας αναρριχήσεις σε βράχους και πλημμυρισμένες σήραγγες, η οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Jessica Hawkins, πήρε το τιμόνι, διακινδυνεύοντας μια απότομη πτώση στη βάση του υπερχειλιστή για να φτάσει στην κορυφή σε μια μοναδική επίδειξη δυναμικής ικανότητας.

Advertisement
Advertisement

Το Νέο Range Rover Sport συνδυάζει μία μοντέρνα αισθητική και τον ξεχωριστό χαρακτήρα με τις ηλεκτροκίνητες επιδόσεις. Έχει μοντέρνα φιλοσοφία, μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση, ενώ η μυώδη σιλουέτα και οι στιβαρές επιφάνειες του, εκφράζουν δύναμη και ευελιξία.

Όμως η εξέλιξη του Range Rover Sport δεν σταματά εδώ καθώς περιμένουμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το 2024 και υβριδική έκδοση εκτεταμένης αυτονομίας (extended range Electric Hybrid) από το λανσάρισμα με ισχύ 510 ίππων, συνολική αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες 740 χλμ και εκπομπές CO2 από 18γρμ/χλμ

Range Rover Sport

Advertisement

Αθόρυβο και ισχυρό

Εξακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel της γενιάς Ingenium ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, συν ένας νέος V8 Twin Turbo 530 ίππων V8, προσφέρουν τις γνώριμες επιδόσεις του Range Rover Sport. Νέο κομμάτι στο αυτοκίνητο είναι και η ανάρτηση του.

Advertisement

Range Rover Sport

Η Dynamic Air Suspension εισάγει προσαρμοζόμενα ελατήρια αέρα – για πρώτη φορά σε Range Rover – με ενεργά αμορτισέρ διπλών βαλβίδων για ευελιξία, έλεγχο και αντοχή. Φυσικά δεν λείπουν τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας όπως το: Stormer Handling Pack, που συνδυάζει Dynamic Response Pro, All-Wheel Steering, Electronic Active Differential με Torque Vectoring by Braking και Configurable Programs.

Range Rover Sport

Advertisement

Τέλος σε ένα Range Rover Sport μπορείτε να βιώσετε την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: Απτική, αιωρούμενη οθόνη αφής 13,1” του συστήματος Pivi Pro συμπληρώνεται με τη διαδραστική οθόνη οδηγού Interactive Driver Display 13,7” την υπηρεσία Amazon Alexa voice Al3 για μία διαισθητική οδηγική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το νέο Range Rover Sport (+τιμές)
Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Range Rover Sport