Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Pathfinder από τη Nissan στη Σαγκάη

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Pathfinder από τη Nissan στη Σαγκάη

ΝΕΑ

Νέο Pathfinder από τη Nissan στη Σαγκάη

ΝΕΑ

Το SUV με τις τρεις σειρές καθισμάτων που παρουσίασε η Nissan στη Σαγκάη, πρόκειται να περάσει στην παραγωγή για την κινέζικη αγορά, πιθανότατα με άλλο όνομα.

Advertisement
Advertisement

Το Pathfinder είναι ένα αναγνωρισμένης αξίας όνομα στη γκάμα της Nissan και τώρα το βλέπουμε να χρησιμοποιείται σε μια νέα πρόταση.

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 1985, το Pathfinder της Nissan έχει καταστεί σύμβολο στην αγορά των SUV. Η Nissan τώρα επανέρχεται στο θέμα, με το Pathfinder Concept, που είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την Κινεζική αγορά και θέλει να συνεχίζει τον μύθο του μοντέλου με τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και τον χαρακτήρα της σχεδίασης των μοντέλων της Nissan, το Pathfinder Concept έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής των δυναμικών αγοραστών, περιλαμβάνοντας όλους όσοι θέλουν να «κατακτήσουν την έρημο» αλλά και εκείνους που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε αστικό περιβάλλον.

Το Pathfinder Concept διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο αμάξωμα, με χαρακτηριστικά φώτα εμπρός και πίσω, με τα πρώτα να παραπέμπουν στην επιλογή που έχει κάνει και το Hyundai Tucson να ξεχωρίζει. Στο εσωτερικό που είναι έτοιμο για κάθε αποστολή, με τρεις σειρές καθισμάτων, παρέχεται άφθονος χώρος.

Advertisement

Η μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και το ανάλογο head-up display σύστημα, παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό και όχι μόνο. Το επερχόμενο μοντέλο θα παραχθεί στην Κίνα μέσω της συνεργασίας με την Dongfeng, αντικατοπτρίζοντας έτσι τη δέσμευση της Nissan να προσφέρει μοντέλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Κινέζων πελατών της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Nissan με ηλεκτρικά και διασυνδεδεμένα μοντέλα στη Σαγκάη
Δοκιμή: Nissan X-Trail 1.5 e-Power e-4orce
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS vs Suzuki S-Cross 1.4 2WD