Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο πακέτο για χρήση σε πίστα της McLaren 720S

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πακέτο για χρήση σε πίστα της McLaren 720S

ΝΕΑ

Νέο πακέτο για χρήση σε πίστα της McLaren 720S

ΝΕΑ

Θέλοντας να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους ιδιοκτήτες της 720S, η McLaren δημιούργησε το νέο πακέτο πίστας Track Pack, που προετοιμάζει το αυτοκίνητο για τις απόλυτες επιδόσεις. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο πακέτο πίστας για την 720S ακολουθεί τις αντίστοιχες προτάσεις των «μικρότερων» πακέτων που έχουν δημιουργηθεί για τις McLaren 570S και 570S Spider.

Το πρώτο στοιχείο που περιλαμβάνει το πακέτο είναι η μείωση κατά 24 κιλά του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου (1.322 κιλά συνολικά), λόγω της χρήσης έξτρα carbon στο καπό, τις πίσω εισαγωγές και τους καθρέπτες.

Επιπλέον των παραπάνω, το πακέτο προσθέτει μια νέα σπορ εξάτμιση, ειδικές ελαφρύτερες ζάντες 10 ακτινών, αλλά και μια carbon πίσω ενεργή αεροτομή, που προέρχεται από το τμήμα MSO της McLaren.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η νέα McLaren 720S με πακέτο πίστας διαθέτει ειδικά αγωνιστικά καθίσματα πάλι από ανθρακονήματα, με τον πελάτη να μπορεί να επιλέξει το «κανονικό» μέγεθος ή το μέγεθος Touring για μεγαλύτερα ταξίδια. Υπάρχουν επιπλέον carbon paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το επενδεδυμένο με μαύρο αλκαντάρα τιμόνι, αλλά και μια νέα μπάρα από τιτάνιο πίσω από τα καθίσματα, που χρησιμοποιείται για να στηριχτούν οι νέες ζώνες 6 σημείων.

Mclaren 720s GT3 Testing - Brno

Advertisement

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τρεις ειδικές κάμερες που καταγράφουν χρόνους πίστας και άλλα δεδομένα που απαιτούνται, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν και κάθε γύρο για ακόμη καλύτερη ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος του πακέτου πίστας, αυτό είναι 28.360 λίρες Αγγλίας. Μαζί με το κόστος των 224.700 λιρών της 720S, η τελική τιμή της McLaren 720S Performance Track Pack φθάνει πάντα στη Μεγάλη Βρετανία στις 253.060 λίρες (286.000 ευρώ).

Advertisement

Mclaren 720s GT3 Testing - Brno