Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Nissan Almera: Παρουσιάζεται στην Ταϊλάνδη (+video)

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Nissan Almera: Παρουσιάζεται στην Ταϊλάνδη (+video)

ΝΕΑ

Νέο Nissan Almera: Παρουσιάζεται στην Ταϊλάνδη (+video)

ΝΕΑ

Το ντεμπούτο του Nissan Almera για την αγορά της Ασίας είναι σε λίγες ημέρες και η Nissan Thailand (Ταϊλάνδης) κυκλοφόρησε ένα video teaser του νέου sedan της κατηγορίας Β. Με βάση την αντίστροφη μέτρηση του video η… εκτόξευση του Almera θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

 

Αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο με το όνομα Versa για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και τώρα θα αποκαλυφθεί και στην Ασία ως  Nissan Almera με βάση την πλατφόρμα «CMF-B» την οποία μοιράζεται με το νέο Renault Clio .

Advertisement
Advertisement

Το video teaser της Nissan Ταϊλάνδης είναι σκοτεινό, με ένα κινούμενο φως να αναδεικνύει τμήματα του νέου Almera. Ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, κάτι που δεν έχει το παλαιότερο Almera. Τα ανεστραμμένα LED μπροστά συνδυάζονται με το εμπρόσθιο χαρακτηριστικό σήμα/ υπογραφή «V-Motion» της Nissan. Στα πλάγια, το νέο Almera μπορεί να έχει πιο έντονο στυλ από τον προκάτοχό του, αλλά το σχήμα του παραμένει συμπαγές. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του προφίλ είναι η οπτική σύνδεση μεταξύ του πλευρικού κομματιού στα εμπρός φώτα ημέρας με το πίσω κομμάτι και τις μεσαίες κολόνες.

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή, με το καινούργιο ταμπλό σχήματος του «Gliding Wing». Στις ΗΠΑ, το Versa προσφέρεται με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη οθόνη οργάνων, και σύνδεση Apple CarPlay, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τ σύστημα Nissan Safety Shield 360.

Μένει να διαπιστωθεί ποιο από αυτά τα συστήματα θα υπάρχουν και στην Ασιατική έκδοση. Το αμερικανικό Versa κινείται από ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 122 ίππων / 154 Nm 1600 κ.εκ. με ένα κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic CVT.

Advertisement