Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο μοντέλο για τη Mazda στη Γενεύη

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο μοντέλο για τη Mazda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Νέο μοντέλο για τη Mazda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Mazda ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη (7-17/3). Ωστόσο, οι αποκαλύψεις σταμάτησαν εκεί…

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι περισσότερο, ούτε πιο μοντέλο είναι, είτε αν πρόκειται για νέα έκδοση μοντέλου που υπάρχει ήδη στη γκάμα της, ούτε καν σε πιο segment θα ανήκει.

Αν δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο δημιούργημα, τότε οι επιλογές είναι περιορισμένες και η πρεμιέρα θα πρέπει να αφορά στο νέο XC-3. Πράγμα που προκύπτει βάσει των πρόσφατων ανανεώσεων των υπόλοιπων μοντέλων.

Το Mazda 2 δέχθηκε τη φροντίδα ανανέωσης που συνηθίζεται στα μισά του κύκλου ζωής κάθε γενιάς το 2017. Το CX-5 είναι στις αγορές μόλις δύο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Το φρεσκαρισμένο Mazda 6 το είδαμε πέρυσι, όπως άλλωστε και το ολοκαίνουριο Mazda 3. Πέρυσι είχαμε και τις αναβαθμίσεις και τον νέο κινητήρα στο MX-5. Άρα όλα δείχνουν CX-3.

Το ιαπωνικό crossover κυκλοφορεί από το 2016, πέρυσι εφοδιάστηκε και με νέους κινητήρες άρα έρχεται τουλάχιστον η ώρα της αισθητικής ανανέωσης.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η Mazda ανακοίνωσε πως εφ’ εξής, θα συμμετέχει σε μία μεγάλη έκθεση ανά ήπειρο σε ετήσια βάση. Άρα η ευρωπαϊκή της παρουσία για το 2019, θα είναι μόνο στη Γενεύη.