Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mazda 3: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Mazda 3: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

ΝΕΑ

Νέο Mazda 3: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

ΝΕΑ

Στo Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Los Angeles των Ηωμένων Πολιτειών αναμένεται να αποκαλυφθεί η νέα γενιά του Mazda 3, σύμφωνα και με δηλώσεις των Ιαπώνων. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους κατασκόπους από το να συλλάβουν το νέο μοντέλο της Mazda σε δοκιμές. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι κατάσκοποι απαθανάτισαν τη νέα γενιά του μοντέλου της γερμανικής εταιρίας σε δοκιμές στην Ευρώπη καταφέρνοντας να πάρουν λήψεις και από το εσωτερικό του Mazda 3. Οι δοκιμαστές της ιαπωνικής εταιρίας είχαν μάλιστα μαζί τους ένα Volkswagen Golf αλλά και ένα Audi A3 προφανώς για να μπορούν να το αξιολογήσουν απέναντι σε καθιερωμένους ανταγωνιστές, αλλά και το υπάρχον μοντέλο για την… οικογενειακή σύγκριση.

neo-mazda-3-spy-pics

Στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, το καμουφλαρισμένο Mazda 3 μοιάζει να ακολουθεί τις γραμμές του πρωτότυπου Kai που παρουσίασαν οι Ιάπωνες το 2017. Το πόσο πιστά το κάνει όμως αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε σε αυτό το σημείο καθώς δεν μας το επιτρέπει η κάλυψη του νέου μοντέλου. Θα μπορούσαμε ωστόσο να πούμε ότι το νέο Mazda 3 μοιάζει λίγο πιο υποτονικό σε σχεδίαση έναντι του concept. Μπροστά ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος το βλέμμα τραβούν οι χυτές γραμμές που ενισχύουν την αίσθηση στιβαρότητας.

Advertisement
Advertisement

neo-mazda-3-spy-pics-2

Η φωτογραφία από το εσωτερικό της νέας γενιάς του ιαπωνικού hatchback μας δείχνει παράλληλα ότι και σε αυτό το κομμάτι το νέο “3” ακολουθεί το concept μοντέλο με περιορισμένη χρήση φυσικών κουμπιών και χειριστηρίων. Το τιμόνι είναι τριάκτινο ενώ ο πίνακας πληροφοριών του οδηγούν παρουσιάζει τρεις αναλογικές ενδείξεις. Στο κέντρο δεσπόζει η οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

neo-mazda-3-spy-pics-4

Advertisement

Το νέο Mazda 3 θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής των Ιαπώνων που έχει σχεδιαστή με βάση τη νέα τους πλατφόρμα, η οποία υπόσχεται υψηλότερα επίπεδα άνεσης αλλά και πιο δυναμική συμπεριφορά. Θα φέρει παράλληλα και τον προηγμένο βενζινοκινητήρα SkyActiv-X που αναμένεται να μειώσει δραστικά την κατανάλωση έναντι των συμβατικών κινητήρων βενζίνης συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από τους diesel, χωρίς όμως θυσίες στην συνολική απόδοση.

Πηγή: Carscoops

Advertisement